turis,p bcn

Páginas: 30 (7388 palabras) Publicado: 16 de enero de 2015
1. Emprenedors.
1.1 Característiques personals.
El nostre equip de promotors esta format per: Lorenzo Ruiz de Luque, David Lafer Margall i Alejandro Giménez Nogues. Som un grup de nois joves que ens agrada l’esport i tot el que l’envolta, sobretot el futbol.
Lorenzo de 19 anys, amb uns estudis realitzats de graduat escolar, batxillerat social-economic i actualment finalitzant el segon anyde grau superior de administració i finances. Actualment esta treballant en una gran empresa de recerca de proveïdors i socis a escala mundial. El Lorenzo també juga en una lliga d’empresa amb els seus companys de feina. Encara que el Lorenzo sempre a jugat a basquet es un aficionat al futbol de sempre.
David de 21 anys, amb estudis de graduat escolar, formació Professional de grau mig de gestióadministrativa i finalitzant el segon any de grau superior de administració i finances. La seva experiència laboral es de 6 mesos en l’empresa Manga Films S.L. A nivell esportiu ha estat en diversos clubs de futbol com Horta, Sant Andreu i Sarrià. Actualment jugant en aquest últim esmentat.
Alex de 21 anys, amb estudis de graduat escolar, batxillerat i actualment finalitzant el segon any de grausuperior de administració i finances. Des de sempre la seva vida a estat lligada al futbol, des de petit jugant a l’escola fins a mes gran jugant a equips federats. A més a més fa 6 anys que és entrenador de la Unió Esportiva Cornella, de les categories Aleví e Infantil de segona i primera divisió. També té un treball que li agrada molt i està directament relacionat amb el futbol d’elit com esencarregar-se de la seguretat del Camp nou i del Cornella el Prat( Camp del Espanyol). Actualment juga a Riera un equip de futbol sala.

1.2 Punts forts i dèbils de l’emprenedor.
Punts Forts
Punts Dèbils
Som joves intel·ligents, entusiastes i nobles.
Som joves però inexperts.
Tenim coneixements sobre l’activitat.
No tenim experiència empresarial.
Alta motivació pel projecte.
Recursoseconòmics limitats.
Una bona idea.
Massa implicació a la feina.

Per resoldre els nostres punts dèbils, contractarem assessors laborals que ens informin i ens guiïn ja que comptem amb poca experiència laboral i empresarial.


Per finançar i resoldre els nostres recursos econòmics limitats del nostre projecte contactarem amb patrocinadors i espònsors, també buscarem ajudes externes en forma desubvencions i ajudes de l’estat.

1.3 Motivació
L’equip de promotors està incentivat i molt implicat en el projecte ja que des de ben petits ens agrada tot el mon relacionat amb el futbol. A tots nosaltres ens agrada el treball amb nens petits i en donar-los una educació esportiva. En això tracta el nostre projecte en poder ajudar a millorar a tots els nens que vulguin aprendre les bases de latècnica del futbol. També tenim la motivació per la part de poder ajudar als nens que no puguin tenir una educació futbolística per causes econòmiques.
Som conscients que a Barcelona hi ha molta oferta, però també estem segurs que no hi ha una oferta com la nostra. Ja sigui per la qualitat dels entrenaments, com per el personal encarregat de l’educació esportiva dels nens.

1.4 Equip directiuL’equip de la direcció estarà format per nosaltres tres socis i un quart soci titulat en INEF. La figura del titualr avalara legalment la nostra activitat.
Comptem amb una bona preparació acadèmica però amb una manca d’experiència laboral. A més a més formarem un consell d’administració en el qual incorporarem de forma immediata un servei d’assessors externs.
Les principals decisions esprendran en l’equip de direcció i en les decisions més importants es crearà un comitè format pels tres socis principals.
El representant legal de l’empresa serà el Sr. Alex Giménez Nogues i màxim responsable de l’empresa.(President)
El Sr. David Lafer Margall serà Director Esportiu de l’entitat i coordinador del futbol base.
El Sr. Lorenzo Ruiz de Luque s’encarregarà de l’àrea econòmica i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • turis
  • turiso
  • ctividad turisica
  • turis torres
  • Turis Tareas
  • Noches En Bcn
  • turis,o convencion
  • port bcn

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS