Turismecomunitat Valenciana

Páginas: 19 (4593 palabras) Publicado: 18 de abril de 2012
Platges
Platja de Bellreguard
Platja urbana d'arena fina i daurada que disposa d'un bonic passeig marítim. Bellreguard només disposa d'aquesta platja ubicada, per la qual cosa sol ser una platja molt visitada.
Platja de Burguera. Oliva
Platja guardonada amb bandera blava, disposa de lloguers nàutics i de port esportiu. Composta d'arena, aquesta platja semiurbana és la ideal per a gaudir demoments de tranquil•litat a causa del seu baix nivell d'ocupació. En aquesta platja es pot trobar un brollador d'aigua dolça, denominat 'El Tou' o el 'Clotal'.
Platja de Gandia
La Platja de Gandia ofereix als seus visitants una magnífica platja de fina arena i aigües blavoses. En ella es podrà gaudir d'una completa oferta de serveis al llarg de tot el seu gran passeig marítim. La platja de Gandiaposseeix una varietat d'infraestructures de primera categoria (compta amb el distintiu de Bandera blava atorgat per la Unió Europea, indicador de l'alt nivell de qualitat). Les principals infraestructures de la seua platja són les dutxes, llavapeus, plataformes de fusta per a accedir a la platja, platges netes, arena fina, agües càlides i cuidades.
Platja de Gandia Nord
És una de les millorsplatges de Gandia, al llarg dels seus tres kilòmetres de platja es reparteixen una multitud de zones hoteleres i residencials. Compta amb un equipament i infraestructures molt complet per a tot tipus de turistes i residents.
Platja de Guardamar. Guardamar de la Safor
A tan sols uns quilòmetres de Gandia, trobem la Platja de Guardamar, amb àmplies zones verdes. Aquesta platja és especialmentconeguda per les seues dunes d'arena situades en un àrea de conservació.

Platja de l'Ahuir. Gandia
La platja de l´Ahuir és una de les més importants platges nudistes de la Comunitat Valenciana, visitada per nudistes de diverses nacionalitats. Dotada de bons serveis, disposa d'una adequada senyalització per a arribar amb facilitat ja que es troba un poc apartada. Espai natural de dunes, compta com aprincipals serveis, creu roja, servei de vigilància, pàrquing, dutxes, passarel•les…etc.
Platja de l'Aigua Blanca. Oliva
Entre dos rius, discorre aquesta platja oberta vorejada de duna natural i noves urbanitzacions de poca densitat. Té un passeig marítim darrere de la duna natural, és un tram de platja que no presenta massificació en temporada estival. Lloc idoni per a practicar esportsnàutics. Durant l'estiu s'instal•len quioscos molt pintorescos on pots prendre't un aperitiu enfront del mar.
Platja de l'Aigua Morta. Oliva
Aquesta platja presenta un actractiu molt especial durant l'hivern gràcies a la seua oferta esportiva. Amb excel.lents equipaments i gran quantitat de serveis, incloent zones d'acampada en les proximitats.
Platja de la Goleta. Tavernes de la Valldigna
Platjaurbana, d'arena daurada i fina que compta amb tot tipus de serveis. És una platja accessible que facilita l'accés al bany a persones amb mobilitat reduïda.
Platja de Les Deveses. Oliva
Més de 4,5 kms. de platja de fina arena daurada i dunes que marquen l'inici de la Costa Blanca. Platja verge amb vista al Montgó i Segària, ideal per a recórrer fent jogging o simplement passejant, es pot practicarwindsurf, surf i kateboard. Mostra un animat ambient windsurfista, especialment en els mesos d'estiu, quan entren els vents Garbí i Llebeig, gràcies a l'afluència de windsurfistes particulars ja que no hi ha concessió d'instal•lació de windsurf en aquesta platja. Trobem també els serveis de quiosquet, hamaques i ombres.
Platja de Pau-Pi. Oliva
Platja urbana de fàcil accés que es compon de finaarena daurada. Els seus 1.190 mts de longitud i les seues aigües tranquil.les fan d'aquesta, una platja que compta amb bona ocupació de visitants que poden gaudir de la varietat de serveis que allí es troben(quiosc, telèfons,dutxes,..).
Platja de Piles
La Platja de Piles, situada en un entorn natural de marjals i cultius, es caracteritza per la "Torre de Piles", d'origen medieval i el seu alberg...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Valenciano
  • valenciano
  • Valenciano
  • Valenciano
  • Valenciano
  • Valenciano
  • valenciano
  • Valenciano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS