tuy56uu

Páginas: 2 (450 palabras) Publicado: 15 de noviembre de 2013
holi holi, no te metas en face y estudia andiÉs una noiapossessiva i gelosa i molt sensible, ha viscut moments molt tristos al llarg de la seva vida: la mort del seu germà Daniel, dels seus pares imés tard la del seu germà, i amb les conseqüències que tot això pot crear (pobresa, depressions,...).

Té cabell llarg i negre, és d'estatura normal, però tirant a baixeta i no és ni grassa ni prima.Li agrada molt llegir novel·les romàntiques, i li cau bé molt poca gent.

Joan : és el germà, el marit d'Anna, el pare de Daniel i l'amant de la Coral.

Es va fer càrrec d'Aloma i Daniel (germàque va morir) quan van morir els seus pares. Segons Aloma el seu germà mai va estimar el seu fill Daniel, vivia al marge i no s'adonava mai de res.

Joan opina que el seu germà Daniel el van matarels llibres.

En un temps va estimar enamorat d'Anna, però ara pensa que Anna serveix únicament per para-li el plat a taula a les hores de menjar. I perfereix a Coral, perquè és més jove i mésgraciosa.

Anna : és la dona del Joan i la mare de Daniel. Es sent com una esclava del seu marit, i sent utilitzada. Aloma creu que ella estima més a Daniel quel'Anna, tambè creu que sembla més vella delque és, segurament per les malalties de Daniel. Al final del llibre ens diu que a l'Anna, ja li han sortit les seves primeres canes canes .

Robert : és el germà gran de l'Anna. Viu a Amèrica iallí hi té una dona . Aloma no ho sap i al final acaba quedant-se embarassada d'ell.

Aloma al principi pensava que ell era massa pàl·lid, que tenia la mirada febrosa i que no era molt més alt que ella,però després a mesura que passava el temps l'estimava més. És molt reservat, i no explica res d'Amèrica.

Coral : és una amiga de la familia i l'amant del Joan. Segons. Aloma consegueix a tot elshomes que vulgui només en obrir i tancar els ulls.

Daniel: fill de l'Anna i el Joan, i el nebot de l'Aloma i del Robert.

És un nen petit i molt més bufó, molt graciós, i abans de la seva mort...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS