TV 2

Páginas: 4 (776 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2015
L'avió ja fa més de 20 minuts que ha aterrat. Es disposa a buscar l'eixida de l'aeroport. Però mira a tots els costat i no troba cap lloc que posse ''EXIT'', encara que ara s'adona de que allà alfons pareix que si que hi ha un. S'acosta i efectivament, si l'eixida és cap allí. Va amb pressa doncs el taxi l'espera a la parada i cada minut que passa el compte s'encareixm, i en la situació actualno està per anar malbaratant diners.

És Vicent. Un jove periodista valencià, que va ser acomiadat fa uns anys, quan la Generalitat Valenciana va decidir tancar Ràdio Televisió Valenciana. Elltreballava a la redacció d'esports, però des d'aleshores no ha trobat feina. Excepte d'algun treball durant l'estiu a la platja o ajudant al seu pare al camp durant la collita de la taronja. Ara, després dediversos anys a l'atur ha decidit no esperar de mans creuades i buscar ell la feina: s'ha mudat a Bèlgica. Allí espera trobar feina en algun periòdic local o potser en alguna televisió regional.Arriba a la parada dels taxis. Està ple d'homes amb camisa blanca i pantalons negres. Tots iguals. Cadascun porta a les mans un cartell amb uns noms. S'adona de que un d'aquells cartells porta el seu nom:''Mr Fuster''. S'acosta i sí, és el seu taxista. Li dona la maleta al conductor i entra al coxe. Observa detingudament el vehicle: és gran, un Citroën, però el model no està segur, potser un C4. Desobte entra el taxista al cotxe, després de deixar la maleta i diu ''Hello, good morning. You speak English?''. Vicent, un simple ''Yes'' i segueix observant el cotxe. Pensa que si trobara una feinafixa, podria comprar-se'n un, ja que no en té cap, i el vell Ford de la seua mare està per a retirar, però després s'adona que primer en té que trobar.

De sobte aparca aquell pensament en alguna partdel seu cervell. Es fixa en el paisatge. Està entrant en una ciutat, no sap quina, però segurament serà Brusel·les. Efectivament, allà al fons hi ha un cartell que diu ''Benvingut a Brussel·les'' en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tv en la 2 guerra mundial
  • CINE Y TV 2
  • La TV
  • La Tv
  • La tv
  • tv
  • La Tv
  • La Tv

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS