tv publica y privada

Páginas: 4 (817 palabras) Publicado: 4 de julio de 2013
Presentació European College of Sport Sciences, una de les cites científiques més importants del món en ciències de l’esport

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presentaràdemà divendres 21 de juny, a les 13 hores el 18è congrés de l’European College of Sport Sciences (ECSS), una de les cites científiques més importants a nivell mundial en ciències de l’esport. El congrés tindrà lloca l’INEFC de Barcelona entre el 26 i 29 de juny.

A la presentació també hi intervindrà el director de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), Agustí Boixeda; l’expresident del’ECSS, (…)

L’ECSS és una organització internacional que promou la ciència i la recerca en ciències de l’esport i en medicina esportiva. Després de 17 edicions arreu d’Europa, Barcelona rebrà més de3.000 experts d’arreu del món, un rècord d’assistents, que presentaran 2.452 comunicacions científiques sobre els darrers avenços en tecnologia esportiva, salut i rendiment esportiu.
 
Enguany ellema del congrés està dedicat a la unificació de les ciències de l’esport,Unifying Sport Science, una oportunitat per trobar punts d’unió entre les diferents disciplines oferint una visió global iinnovadora.



El catedràtic Bengt Saltin (ponencia d’honor, inicial) és una referència mundial, probablement la més important en les ciències de l’esport, en fisiologia humana i director delCopenhagen Muscle Research Centre. Ha dedicat tota la seva vida a la recerca dels efectes de l’exercici físic sobre la salut i el rendiment esportiu i ha publicat més de 500 articles relacionats amb leslimitacions del cor en atletes o en malalts cardíacs, en la genètica d’atletes, en dopatge, o en la interacció de la genètica amb el medi. Actualment investiga sobre com el sedentarisme pot ser una causade la diabetis.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Bengt_Saltin
http://elpais.com/diario/2010/02/08/deportes/1265583627_850215.html
http://archives.concordia.ca/fr/saltin


Entre els propers...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Publicidad En Tv
  • Publicidad en tv
  • La publicidad en la tv
  • Publicidad en tv
  • Lo Publico Y Lo Privado
  • publico/privado
  • publicas y privadas
  • Lo Publico Y Lo Privado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS