tweet

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2013

EL VENT S’ENDUGUÉ LES PARAULES


Avui en dia, un polític representa un grup de persones i/o un país sencer. Les seves paraules defineixen quin model de personaés, que podem esperar d’aquell partit i també d’una manera o altra ens posa a nosaltres, els ciutadans d’aquest país, en la mateixa línia de culturització. Ells donen mésimportància a fets del quals en surtin beneficiats que ha intentar fer veure a la resta de països de les capacitats que tenim com a grup. Els representats políticsjuguen amb la memòria col·lectiva, és a dir, l’engany i la manipulació són l’ordre del dia, a partir de noticies que tapen altres fets i així no se’n parla del querealment és important i juguen amb la intel·ligència personal i del poble.
El nivell d’oralitat i d’idiomes dels polítics espanyols és pèssim, perquè el discurs que ellsanuncien, en teoria, són paraules que creuen i senten i anar llegint els papers no crec que sigui la manera correcta d’il·lusionar amb uns objectius la societat. Amb totaixò, el fet de ser un dels països de la Unió Europea l’anglès dins de l’entorn polític hauria de ser fonamental i a més si es vol participar en els Jocs Olímpics,atreure inversors o seus d’empreses internacionals.
En definitiva, a Espanya un polític treballa més per cuidar la seva imatge que per manifestar i intentar que les sevesparaules o fets arribin a un nombre més elevat de ciutadans. D’altra banda, la manipulació és una de les tasques que més els hi agraden, perquè l’únic que diuen sónfal·làcies i falses esperances per a la gent més necessitada, perquè a Espanya hi ha un paral·lelisme entre el que fan, el que diuen i el que necessita el poble.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tweeter
  • Eco Tweet
  • Tweeter Etc
  • miley tweet
  • Tweet
  • How To Tweet
  • Tweeter etc
  • zombies tweet

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS