Txákalacha

Páginas: 3 (531 palabras) Publicado: 2 de abril de 2011
Model OSI
El model OSI (Modem System Interconnection) va ser el model de red descriptiu creat per la ISO (Organització internacional per a l'estandarització).
El model OSI s'ha convertit en elmodel principal per a les comunucacions per xarxa
Tipus de serveis definits en OSI-Serveis orientats a la conexió: són serveis que necesiten un establiment inicial d'una conexió i,un alliberamentd'aquesta.
-Serveis sense conexió:Proporcionen capacitats de comunicació sense necessitat de realitzar una connexió amb el destinatari, l'emissor envia paquets de dades al receptor confiant que la xarxatindrà suficient intel·ligència com per a conduir les dades per les rutes adequades, cada paquets a de dur l'adreça de destinació.

L'Adreça MAC
L'adreça MAC (Media acces control)

Nivell fisic:Nivell de enllaç de dades:

Nivell de xarxa. Encaminament i l'adreçamanet per donar-li a cada element que esta en la xaraxa una adreça (IP).Tot el que està més baix del nivell IP és el nivellde xarxa, més concretament, nivell de xarxa física

Nivell de transport: Sobretot permet una conexió fiable en qualsevol tipus de xarxa, la informació s'envia segmentada

Nivell de sesió: Gestionales connexios recuperant com per exemple caigudes de xarxa

Nivell de aplicació: Diferents sesions de connexió al programa És on resideixen els programes que utilitzen internet.és tot el que estaper sobre del nivell de tranport, és el nivell on estan totes les aplicacions que utilitzen internet

Nivell de pressió: S'encarrega de que no hi hagi errors Permet que diferents plataformes(sistemes operatius) es puguin interconnectar.

Nivell IP: Nivell d'internet o interxarxa es el que permet inteconectar tot el equips de la xarxa l'adreçamabet i l'encaminament son el nivells principalsque ofereix.

Nivel tcp o de transport: dona fiabilitat a la xarxa en aquest nivel es realitza el contro de fluix i el control de errors.

Encapsulament

finalitat d'una xarxa informàtica:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS