Txern Bil I Fukushima

Páginas: 4 (854 palabras) Publicado: 21 de abril de 2015

Cristina Esteban Caparrós 30/9/2914
Accidentnuclear de Fukushima
L’accident nuclear de Fukushima va ocórrer el dia 11 de març de 2011 a la costa est del Japó. Va consistir en les explosions del edificis que contenen els reactors nuclears, errors enels sistemes de refrigeració, triple fusió del nucli i alliberació de radiació a l’exterior, tot això a causa d’un terratrèmol i un tsunami al Japó oriental. Aquest accident va comportar la mort de15.854 persones i la desaparició de 3.276 desapareguts.
El dia 1 d’abril es va comunicar que 21 operaris que estaven a Fukushima per tractar de controlar els reactors de la planta, ja patien unaacceleració en el ritme d’alteració de l’ADN per efecte de la radiació.
La central nuclear de Fukushima va començar el seu funcionament com a tal l’any 1971. Consta de sis reactors nuclears.
L’any 2012 elscientífics locals van detectar els primers efectes de la sostenibilitat i la biodiversitat de la zona.
La radiació de Fukushima s’ha manifestat en la descendència de les papallones, que tenen alesmes petites i ulls danyats. Les conseqüències d’aquest accident en les persones no s’han manifestat encara però els experts que examinen als residents de la zona afirmen que hi ha una sèrie de factorsdesconeguts sobre l’impacte genètic de la radiació i encara no es pot negar que l’impacte de les conseqüències vinguin en un futur, com s’ha detectat a les papallones.
Una esquerda a l’estructura delreactor va començar a alliberar material radioactiu al mar fent que el contingut en iode radioactiu sigues en les aigües fins a 75 milions de vegades superior al límit legal.
Al principi es va evacuara més 45 000 persones en un radi de deu quilòmetres al voltant de la El 13 de març el govern va augmentar el radi d'evacuació a vint quilòmetres, arribant a 170.000 persones evacuades. El dia 25 de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Txern Bil
  • Central nuclear Fukushima I
  • Bilo
  • bilo
  • Fukushima
  • Fukushima
  • Fukushima
  • Bilo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS