Tàctiques Militars

Páginas: 4 (931 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2015
Tàctiques militars.
Alemanya
Exèrcit alemany
Alemanys abans de comença la guerra havia estat molt de temps preparant el seu exèrcit per a una gran ofensiva a gran escala, això es va comprovarels inicis de la guerra amb la invasió de l’Europa de l’oest amb pocs mesos, Hitler havia convertit el seu exèrcit amb el meu poderós d’Europa, un exèrcit molt preparat per al combat i molt mecanitzaraixò els donava més força en les grans ofensives de camp obert, el seu exèrcit tenia un increïble cadena d’ oficials que tots estaven molt bens preparats. L’exèrcit estava dotat del seu carro de combatmés poderós i un dels més forts que hi havien creat fins el moment el Panzer 4.
Els alemanys havien utilitzat sempre la tàctica “blitzkrieg” o “guerra llampec” que consistia en atacs ràpid enllocs claus per eliminar els enemics. Un cop que els alemanys es trobaven amb un enemic en camp obert utilitzaven la tàctica de la pinça, la pinça consistia en rodejar els enemics fins a la seva mort ofins la seva rendició. Un cop començada l’operació d’envair la ciutat de Stalingran les seves tàctiques eren les mateixes de sempre, mesos abans d’arribar a la ciutat els alemanys van avançar senseproblema i és veien vencedors, però la seva tàctica de guerra llampec es va veure frenada pel general hivern, les fredes terres russes van servir per a frenar avenç de d’invasió alemanya, la tàctica dela pinça era ineficaç per Stalingrad ja que el Volga impedia fer la pinça als alemanys.
Per tant van decidir que haurien de bombardejar la ciutat això va deixa la ciutat pràcticament a ruïnes aixòva impedir les entrades dels tancs a la ciutat.
Per tant els alemanys van comença una guerra de rates entre les restes de aquella ciutat freda, per intentar guanyar van començar una guerra psicològicaals soldats russos que consistia en que se revelessin contra el seu camarada Stalin.
URSS
Exercit soviètic
URSS desprès de la revolució seguia sent un país dèbil i fluix en el panorama...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • UNIFORMES MILITARS
  • operacions militars
  • creacio dels blocs militars

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS