Tècnic Sanitàri

Páginas: 2 (491 palabras) Publicado: 8 de enero de 2013
És responsabilitat del TES respecte a aquest instrument:
Conèixer els diferents tipus de desfibriladors manuals, identificar els diferents elements, identificar tots els fenòmens elèctrics del cor iel traçat d' ECG, saber a la velocitat que ha de sortir el paper, les diferents derivacions que podem fer, els diferents tipus de monitorització ECG, conèixer els diferents tipus de ritmes ECG i lesdiferents tècniques elèctriques utilitzades en el tractament d'arritmies i tractament de PCR, comprovar el nivell de les bateries i comprovar les diferents butxaques laterals on hi ha tot el materiala utilitzar.
Principi metodològic:
Amb els desfibril.ladors manuals podem fer moltes coses, monitoritzar, desfibrilar, fer una cardioversió i també el podem utilitzar com a marcapassos transcutani.Per a monitoritzar: podem monitoritzar amb pales o electròdes; si ho fem amb les pales haurem de ficar la derivada pales i si ho fem amb electròdes haurem d'utilitzar la derivada 2 i procedir acolocar els diferents electròdes ( 10 en total, 4 d'extremitats i 6 de precordials).
Colocació dels electròdes: els d'extremitats aniran en l'orde braç dret (roig), braç esquerre(groc) cama esquerra(verd) i cama detra ( negre). I els precordials aniran el 1 al 4 espai intercostal a la dreta de l'estèrnum, el 2 al 4 espai intercostal a l'esquerra, per al 4 al 5 espai intercostal a la linia mitja dela clavícula, el tercer entre el segon i el quart, el 5è al 5 esp interc al començament axilar i l'ultim al 5 esp interc a la linia mitja axilar.
Colocació de les pales( tant per a monitoritzar comper a desfirilar): la pala estèrnum la colocarem a baix la clavícula dreta i la pala Àpex la colocarem a la part baixa esquerra del tòrax.
Per a desfibrilar haurem de seleccionar primer la intensitatde la descàrrega i si la farem bifàsica o monofàsica. Les intensitats seran 360 jules per a monofàsica i 200 o menys si es bifàsica. Haurem de carregar les pales i quan estem segurs de que ningú...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecnico En Emergencias Sanitarias
  • Trabajo practico- Técnicas Sanitarias-
  • tecnico transporte sanitario
  • Examen Tecnico Tranasporte Sanitario
  • tecnico en emergencias sanitarias
  • técnico emergencias sanitarias
  • Técnicas De Manejo Sanitario En Ganadería.
  • tecnico transporte sanitario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS