Uajaja

Páginas: 2 (350 palabras) Publicado: 14 de abril de 2014
Hajananamdjdnds
Bsnsnsmmsms
Nsnsnslnsns
Nsnsnsksjksjs
Els plats trencats de la primera part els va pagar Michel, que va ser substituït per Fede. Però el problema no eren els nomssinó la falta d'intensitat. L’elx jugava al que sap, a defensar i buscar contres, el València tenia més possessió però sense crear perill. Però sí que va tindre una bona ocasió abaló parat que parà Guaita. En el 60 Alcácer es preparava per al canvi, però una bona connexió per banda dreta, acaba amb una centrada per a Jonas, que s’entreté, i el rebuig li arribà aParejo que des de la frontal va engaltar un xut creuat que es va colar per la porta de Manu apegadet al pal. Es ficava per davant el València i tot i això Pizzi feia jugar a Alcácerque entrava al camp en una gran ovació.

L’Elx es va quedar tocat després del gol i el València arribava amb facilitat a l’àrea visitant on primer Fede i després Piatti gaudiren debones ocasions, però una jugada aïllada on la defensa del València va estar molt blaneta i permissiva va acabar amb un dubtós penal assenyalat Piatti. Damián Suárez va llançar raseta iprop del pal però Guaita va fer una gran estirada per a parar el penal. A poc a poc sembla que el de torrent torna a agafar la forma. Amb el penal errat, els va apagar el partit, elValència va començar a defensar i l’Elx era incapaç de generar futbol. Tot i això a baló parat va estar a punt d’arribar l’empat amb un remat dins l’àrea de Boakye que llançà fora demanera inexplicable.

Els minuts passaven a favor del València, i es jugava cada vegada menys a futbol, l’Elx voluntariós, i el València ordenat. I sense patir massa va acabarguanyant el València un duel marcat per la bona relació entre les aficions.

- See more at: http://blancinegres.com/2014/04/13/el-valencia-continua-la-bona-ratxa#sthash.z13n3h99.dpuf
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS