UCRANIA

Páginas: 2 (343 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2014


CRISI A UCRAÏNA



A finals de novembre, després de mesos de negociació per l’entrada a la Unió Europea, les autoritats ucranianes van suspendre el pacte a causa de l’enorme pressióque exercien diversos països.

Els ucranians de seguida van enfadar-se ja que ells no volien firmar un acord amb Rússia i asseguraven que el seu destí amb la UE seria molt millor que el quetindrien amb Rússia.

Actualment els ucranians, volen la dimissió del seu president i demanen unes eleccions anticipades. De moment no està passant res del que demanen, així que ocupen carrers iconvoquen manifestacions. Fins i tot han arribat a ocupar edificis estatals.
Ara que Yanukovich està tan debilitat, a Rússia li va bé, ja que no pot demanar gaire coses.

Fa cosa d’un mesYanukovich es va reunir amb Putin per discutir el nou acord estratègic on també varen parlar sobre temes de col.laboració econòmica i comercial i també sobre el tractat de l’ associació estratègicabilateral.
S’ha enviat una delegació a Brusel.les ja que per entrar a la UE, Ucrania demana 20.000 milions de dòlars i aleshores seria quan firmaria el tractat de l’oposició.

A part, per a podersortir de la crisi i obtenir més diners, Yanukovich va visitar Xina mentre la crisi durava i va pactar amb una empresa xinesa que una corporació agrària ucraniana llogaria durant 50 anys fins atres millons d’hectàrees ja que Yanukovich necessita 17.000 milions de dòlars per pagar tots els seus deutes i així aconseguiria els diners que necessita.
Yanukovich també fa tot el posible pernegociar amb Rússia el preu del gas ja que n’és el seu principal exportador.

La Unió Europea no ha fet tot el que ha pogut ja que quan Ucrania va renunciar a la UE, Brusel.les no vaprotestar. Algunes fons diuen que Yanukovich està intentant demostrar a la UE i a Rússia que no depèn d’ells.
Mentrestant, els ucranians i diferents partits polítics segueixen manifestant-se....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ucrania
  • Ucrania
  • Ucrania
  • ucrania
  • mi ucrania
  • ucrania
  • ucrania
  • UCRANIA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS