ulita

Páginas: 2 (406 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2013
ENTREVISTA BASE

1- Quan fa que practiques futbol? Per que t’hi vas aficionar?
Jugo a futbol des dels 7 anys, de petit destacava per velocitat i el futbol era l’únic esport que se’m donava be.2- Algun cop has pensat que el fet de ser de color et faria estar per sota de la gent?
Mai m’he sentit inferior, tots sagnem de la mateixa forma, tots plorem de la mateixa forma, no sóc diferent aningú.
3- Has rebut algun comentari o falta de respecte racista per part d’algun contrincant, company o entrenador?
Alguna vegada si, mai dels meus companys o entrenadors, però si d’algun contrincant,com per exemple “mono”, interpreto que per frustració bàsicament. Realment tampoc m’afecta gaire, m’agrada arribar a causar aquesta sensació d’impotència als rivals.
4- Alguna vegada creus quel’àrbitre ha sobreposat el color de la teva pell a una acció penalitzada?
Crec que algun cop si, però mai se sap... No pots jutjar tampoc a un àrbitre per assenyalar un penal o treure’t una vermella perquèsiguis de color o no.
5- Et sembla correcte la reacció que van tenir jugadors com Eto’o o Boateng d’abandonar el terreny de joc per rebre insults racistes per part dels seguidors? Tu que faries?
Jono em veig afectat per aquestes coses, no em minven la moral ni molt menys, soc de color i punt. Mai abandonaré el meu camp, ni molt menys deixaré al meu equip per ser de color.
6- Com creus que s’had’actuar davant de casos racistes? Creus que haurien de ser mes penalitzats aquest tipus d’agressions?
Cada un fa el que vol, realment jo m’ho prenc d’una forma i un altre ho farà de diferent manera,però penso que cadascú pot dir el que vulgui o pensi, però s’ha d’intentar fer des del respecte, penalitzar alguns comportaments però no castigar.

7- Creus que organitzacions de futbol com laUEFA, totalment en contra del racisme, recolza bé la gent que pugui rebre una discriminació?
Crec que sí, en el futbol professional el racisme està molt més castigat que a nivell semi professional,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS