Un Déu O Divinitat és Un ésser Superior

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2015
Un déu o divinitat és un ésser superior, no humà, que representa el sagrat. En ambients cristians, s'acostuma a escriure en minúscula els déus de les religionspoliteistes (estudiats per la mitologia) i en majúscula l'entitat abstracta del monoteisme (el Creador omnipotent, estudiat per la teologia i centre de lareligió). Si la religió corresponent inspira la llei secular, la societat o el règim polític s'anomena teocràcia.
El Cel és un concepte que es pot referir a cels físics,el firmament de l'atmosfera o a l'expansió de l'univers.En el sentit que té en algunes religions, filosofies i tendències espirituals, el cel és un concepte del mésenllà i especialment en la religió queda definit com el lloc on viuen els déus, els àngels i les ànimes humanes.
Els qui creuen en el cel afirmen que aquest ol'infern és el destí final en el més enllà per a molts o tots els humans.
Buda és el nom que rep qui ha assolit tot el seu desenvolupament i tota la consciència.Actualment el nom identifica en Siddharta Gautama, el mestre i fundador del budisme, a qui es considera "el Buda de la nostra era". Una altra accepció és comapel·latiu d'algú il·luminat.
La reencarnació és la creença en el procés pel que una ànima, en morir el cos al que està lligada, reneix en un altre cos, ja sigui depersona, animal, vegetal o mineral. És una creença especialment vivent a Orient, tot i que no solament.
Pel budisme, el jainisme o l'hinduisme.El Paradís és un llocmolt bonic i usualment el cel on va a parar l'ànima que ha obrat correctament en vida després del judici final, una constant en totes les religions i mitologies.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Déu?
  • Déu?
  • Rec De Deu
  • Virriel Deu
  • contradiccio de Déu
  • essere stare
  • Evolució ésser humà
  • Esser i esdevenir

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS