Un Dia Quew Vaig Riure Molt

Páginas: 3 (610 palabras) Publicado: 22 de enero de 2013
Planificació.
Un dia que vaig riure molt va ser a l’Agost de 2010.
Explicaré com quan vaig entrar a un museu a ginebra sobre el món del circ i vaig veure una exposició i un vídeo sobre elpallasso Grock, al que malgrat no vaig entendre perque parlava en un altre idioma, vaig trobar molt divertit.
Ho explicaré en primera persona del singular, ja que ho vaig viure “jo”.
En el primer paràgrafexplicaré com vam anar a fer aquest viatge i com vam arribar al museu.
En el segon paràgraf explicaré quina mena de coses vaig veure que em van fer riure tant.
En el tercer paràgraf explicaré comvaig viure aquest moment i el que vaig pensar i sentir.

Fase de redacció.
Vaig riure moltíssim!
A principis del mes d’agost de l’any 2010, vaig anar amb uns amics a Ginebra, ja que era una ciutatque m’agradava molt. Com que sóc voluntari de Creu Roja també em feia il·lusió visitar aquesta ciutat per a veure la seu del Comitè Internacional d’aquesta ONG. Després d’un parell de dies de visitaa la ciutat vaig passar davant del Château de Penthes on hi havia una exposició sobre el circ.
Vaig entrar al museu, malgrat que jo pensava que m’avorriria, ja que no entenia l’idioma. Un cop a dinsperò assegut a unes cadires de la sala de reproducció, vaig disposar-me a veure el vídeo. Es tractava del pallasso Grock que feia un espectacle de música. Sense entendre res del que parlava elpallasso va començar a tocar un violí, a fer riure a tothom, queia i es tornava a aixecar... I jo no podia parar de riure.
Em va agradar molt viure aquesta experiència, ja que vaig entendre que l’idiomadels pallassos és universal. No cal gaire per a poder fer riure a la gent i en aquest cas es tractava d’un gran pallasso, que va aconseguir fer-me riure sense entendre les seves bromes.

Fase derevisió.
a) He especificat les tres fases: planificació, redacció i revisió? He dividit el text en tres parts amb el nom de les fases a les que es correspon cadascuna d’elles.
b) S'entén el que vull...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Vaig riure
  • Molt
  • LO QUEW SEA
  • molt
  • El riure
  • Quewo
  • No se quew
  • Molt més que acció: art!

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS