un estiu amb l'anna

Páginas: 4 (926 palabras) Publicado: 2 de septiembre de 2013
L’Oriol és un noi de Barcelona, d’uns setze anys i no entén perquè els seus pares s’han separat. No està en una situació molt bona, perquè el seu pare va anar a viure a l’estranger i la seva mare teun > que es diu Joan. No li cau bé el Joan, vol substituir el seu pare, fent xerrades de temes d’adolescents i creient-se que són amics.

L’Oriol està molt irritat per aquest tema, i també sempre espregunta per què el seu pare l’ha deixat així sense cap motiu amb la seva mare, per què ha marxat tan lluny i no s’ha quedat al seu costat en els moments més durs, de la seva adolescència.

En elmes de juliol la seva mare va decidir marxar a un poble, Sant Pol. És un poble costaner, petit i d’estiueig i en el qual la gent va a relaxar-se i passar l’estiu fora de les grans ciutats. Allà la sevamare,va llogar una caseta marinera, molt a prop de la platja per passar el mes i poder anar a la platja cada dia.

L’Oriol s’avorria, allà l' única diversió era torrar-se al sol i banyar-se al martota l’estona. Tot li semblava malament, la casa massa petita, no hi havia televisió, no hi havia cobertura... tot en contra seu. Un dia va decidir marxar amb bicicleta pel poble per descobrir nousllocs i divertir-se una mica. Va trobar un bar petit i molt acollidor al centre del poble que també era un casino. Va decidir entrar-hi i prendre alguna cosa. Allà va trobar-se amb un noi que feia elmateix curs que ell a l’institut de Barcelona, on anava l’Oriol. El Ramon, el seu amic, va presentar-li la seva colleta i van estar parlant junts. Van organitzar una festa a la platja i l’Oriol hi vaanar. A la platja, van fer un sopar i van beure alguna cosa. L’Oriol era molt curiós, perquè en beure una mica, per molt poc que sigui d’alcohol, després es trobava malament. Per fer-se l’important i jaque tothom bevia alguna cosa, ell no havia de ser menys i en va beure. El van haver de portar a casa entre tres persones. Al dia següent, l’Anna, que era una noia que va conèixer l’Oriol, el va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estiu Amb L'Anna
  • Un estiu amb l'anna
  • Un Estiu Amb L'Anna
  • Un estiu amb l'anna
  • Un estiu amb Monica
  • AMB
  • torneig estiu
  • Un Estiu A Borneu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS