Un Mudo Sin Mentiras, Una Utopía O Un Horror?

Páginas: 2 (306 palabras) Publicado: 12 de enero de 2013
( Documento en catalán)

Lucky Wisdom

Un món sense mentides ni erros, una utopia o un horror?
Un món sense mentides ni erros al meu semblar, no seria ni molt menys unmón millor, m’explico:
Primerament, si no hi hagués errors, como podríem aprendre? Perquè l’experiència no es més que un cúmul d’errors que em anat cometen el llarg de lanostra vida , a part que d’on més s’aprèn són dels propis erros comesos i dels errors que cometen els altres. Sense l’experiència les persones serien unes copies de les altresdintre d’un espai determinat, amb un minin de caràcter propi, molt superficial, degut a que cap factor hauria modificat i llaurat la nostra pròpia manera de ser.

Segonament,que no hi hagués errors ni mentides no faria que el dolor, el sofriment, desaparegués, perquè les persones es moririen igual, tindrien malalties igualment i moltes de esaccions humanes més detestables, com l’assassinat també i serien presents, perquè per molt que la gent digui que un assassí es un error no ho es, perquè es una persona i peraquesta persona els actes que ha comes, segon les seves creences, no són “erronis” per a ella.

També s’ha de dir que alguns erros no són dolents, com per exemple bastantsacudits, que realment són errors que diverteixen, com tampoc algunes mentides, com per exemple quan es mateix algú per donar-li una sorpresa o un regal i no es vol que aquestapersona s’assabenti abans de temps.

I per finalitzar, un món així seria un món molt cruel, perquè dir sempre la veritat, tal i com es, amb tota la seva cruesa no es bo per ala salut de ningú. Perquè ometre certs detalls també es una mentida. I algunes vegades, per poder conviure entre nosaltres, em d’ometre alguns detalls que els altres fan.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • horror
  • horror
  • Horror
  • horror
  • Horror
  • mudos
  • El horror
  • me mudo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS