Un recorregut per Europa

Páginas: 3 (534 palabras) Publicado: 19 de abril de 2013
Bucarest-Paris-Barcelona.

1a etapa de Bucarest a Budapest.
Sortim de Bucarest en direcció sud-oest per una carretera que avança per una gran plana, que porta el nom del riu Danubi, fins laciutat d'Alexandria. D'allí seguim en direcció nord-oest creuant un afluent del riu Danubi que neix als Carpats. Arribem fins la ciutat de Craiova. De Craiova, anem fins Orsova, encara en territoriromanes però molt propera a la frontera amb Servia. El riu Danubi ens queda a l'esquerra. Ara anem direcció Nord travessant la part inferior dels Carpats, cap a Timisoara.
Estem a la planúria Hongaresa i,en arribar a la ciutat de Szeged, entrem en aquest país. D'aquí, anem en direcció nord-oest fins a Budapest, on tornem a trobar el riu Danubi.

2a etapa de Budapest a Núremberg.
Sortim de Budapesten direcció oest fins a Wilen, ja en territori Austríac. Els Alps queden a la nostra esquerra mentre avancem. Al nord, les muntanyes de Bohèmia són a la nostra dreta.
Passau és la primera poblacióque trobem en territori alemany, a la regió de Baviera. De Passau anirem fins a Regensburg, on tornem a trobar el Danubi. Avancem per una zona sense massa relleu. D'aquí anem fins a Núremberg, aquestaciutat està dividida pel riu Pegnitz.

3a etapa Núrenberg a Paris.
Sortim De Núrenberg en direcció oest, passant per Heilbronn i Mannheim, on trobem la confluència dels rius Rin i Neckar. Arribema fins a Sarrenbruck i, 15 km més enllà hi és Forbach, la primera població en territori francès. Passat Forbach continuem cap a la ciutat medieval de Metz, que és la confluència dels rius Mosela iSeille. Estem entrant a la Conca Parisenca. Seguim fins a Reims on al sud i a l'oest s'eleva la muntanya de Reims. De Reims anem a la capital francesa, París, situada en un llarg meandre del riu Sena.5a etapa de París a Tolosa de Llenguadoc.
Sortim de París en direcció sud cap a Limotges, entre un paisatge amb poc relleu, travessant la plana parisenca. En arribar a Limotges, creuem el riu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Una Visita Per Europa
  • Una Visita Per Europa
  • Situación en europa es seria pero no estamos frente a una crisis mundial
  • Peras
  • pero
  • la pera
  • Pero
  • Pero pero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS