UNA VERITAT INCÒMODA

Páginas: 3 (540 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2014
UNA VERITAT INCÒMODA

1.Resum o sinopsi de la pel·lícula.
El títol d’ aquest documental és Una veritat incòmoda. El significat del títol fa referència a la situació en què actualment ens trobemuna gran part de la població. El canvi mediambiental que està patint la Terra per culpa dels humans és un fet del que moltes persones són conscients, però encara sabent les conseqüències que comportadeixar que tot segueixi igual, no es prenen mesures radicals. En el documental es parla sobre la condició humana en aquestes situacions, _____________, volent dir que fins que el perill no es del totvisible, els humans no són capaços de reaccionar.
El documental va ser publicat en DVD per Paramount Home Entertainment el 21 de Novembre de 2006 en Estats Units, i té una duració de 96 minuts.
Eldirector i guionista és Davis Guggenheim. L’ equip de producció estava format per Lawrence Bender, Scoott Z. Burns, Laurie David (productors), Lesley Chilcott (coproductor), Davis Guggenheim, JeffreyD. Ivers, Jeff Skoll, Ricky Strauss i Diane Weyermann (productors executius). L’ equip de direcció de producció va estar format per Gregory Bartlett, Trevor Herrick, Steven M. Rood, Michelle Wilker(supervisors de producció), Lesley Chilcott (unitat de producció) i Beau J. Genot (supervisor de pots-producció). L’ equip de fotografia estava format per Davis Guggenheim i Rob Richman. El muntatge elvan realitzar Jay Cassidy i Dan Swietlik. La música va ser encomanada a Michael Brook i Melissa Etheridge. L’ equip de so va ser format per Tom Bergin, Dan Gleich, Terry Hillman, Daniel Kent, EddieO’ Connor i Jan Schulte. Per últim, el narrador és Al Gore.
Una veritat incòmoda ens mostra la situació mediambiental en què ens trobem, les complicacions i problemes polítiques que suposa i dadescientífiques que corroboren la informació.
Aquest documental té com a primer objectiu identificar les causes del canvi climàtic i explicar-les, a més d’ advertir del risc que suposa romandre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Veritate
  • La Veritat
  • Incomodidad
  • la incomodidad
  • De la veritat revelada a la veritat científico-matemàtica
  • Les Llagrimes De La Veritat
  • Doctrinas veritate
  • El problema de la veritat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS