Unidad 1 filon recu

Páginas: 3 (545 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2015
Unidad 1:
6) Considerem la definició de Déu con <> .Analitza aquest concepte de Déu. Et sembla que és la manera adequada dedefinir-lo? Per què?

8)Algún diu:<>.Què hauríem de fer per poder dialogar <> amb aquesta persona?

9) Apartir d’alguna diccionari o d’alguna altra obraespecialitzada , recull tres definicions de filosofia i mostra els seus punts de contacte i les diferències.
1.La filosofia es la reflexió metòdica que relfeja la articulació del coneixement i els límits dela existència i de els mètodes de ser denominada filosofia . el termini , del origen , es composa de 2 paraules :Philos camors y sopfia (pensament m sabiduria i coneixement)
2.La filosofia es laciència que s’ocupa de respondre els grans interrogants que desvelan al home com ser el origen del univers del home , el sentit de la vida , entre altres , amb el di de alcanza la sabiduria
3.Lafilosofia es el conjunt de sabers que busca establir , de manera racional , els principis mes generals que organitzan i orientan el coneixement de la realitat , asi com el sentiti de la obra humana.Unidad2:
4)Per a Ludwing wittgenstein , tots els problemes metafísics són problemes lingüístics :<>.Explica què vol dir Wittgenstein i comenta el seu text amb relació al tema que ens ocupa.
Ludwing wittgentein es un dels filosofis més influents delmS.XX , la filosofia té una tasca terapèutica que esaclarir malentesos i imprecisions del llenguatge , que són l’origen de molts problemes filosòfics.

5.)Explica el significat de les frases següents:
a) L’idea d’ànima és una ficció que utilitzem perconnectar les nostres percepcions i aconseguir la il·lusió de permanència i identitat.


b) L’anima és la il.lució de creure’ns immortals

c) L’anima existeix i és immortal .la seva existència és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuestionario Del La Unidad Unidad 1
  • Unidad 1
  • Unidad 1
  • unidad 1
  • Unidad 1
  • unidad 1
  • Unidad 1
  • Unidad 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS