Unitat 1 ELEMENTS QUE CONFIGUREN EL FET RELIGIÓS 2

Páginas: 4 (940 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2015











Unitat didàctica 1

ELEMENTS QUE CONFIGUREN
EL FET RELIGIÓS









Nom i cognoms:
Curs:
Data:

Avaluació inicial


ACTIVITAT 1

- Anoteu al primer quadre un llistat de fets esportiusque conegueu i posteriorment l’esport que es practica i els esportistes que destaquen en aquesta especialitat.

FET ESPORTIU
ESPORTS
ESPORTISTES


















- Posteriorment fes el mateix, peròaquest cop fent referència a la religió. Alhora intenta definir amb les teves paraules què és el fet religiós, la religió i el creient.

FETS RELIGIOSOS
RELIGIONS
PERSONES RELIGIOSESELEMENTS QUE CONSTITUEIXEN EL FENOMEN RELIGIÓS

El fenomen o fet religiós es composa de diferents elements. Aquests quatre elements que configuren el fet religiós són el creient, la realitat suprema omisteri, el sagrat i les mediacions. A continuació fem una petita explicació de cadascun d’aquests.


1-. EL CREIENT

El primer del que parlarem és el creient. És aquell que s’adhereix a una religió.És algú que accepta com a vertaderes unes propostes que no poden comprovar-se, sobre coses que ni es poden veure, ni escoltar, ni tocar.

La persona religiosa reconeix i accepta aquest misteri anomenatDéu i decideix relacionar-se amb ell. Aquesta acceptació el porta a canviar la seva vida, el comportament és diferent.



ACTIVITAT 2

1- Busca algun dibuix o fotografia on hi surti una personacreient, de qualsevol religió i enganxa-ho.

























2-. MISTERI O REALITAT SUPREMA

El segon element és la realitat suprema o misteri. En la majoria de les religions rep el nom genèric deDéu. Encara que no se’l pot definir, perquè seria com limitar-lo, podem veure la seva presència en les coses i en els homes.

Per al cristianisme és un Déu personal. Els hindús parlen de l’Absolut.Encara que en totes les religions trobem aquest element, cada una l’entén amb matisos diferents. Per aquesta raó trobem una gran varietat de paraules que intenten definir-lo: Déu, divinitat, realitat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • unitat 1 El Fet Religios
  • Elements del fet religiós
  • Fet Religios
  • El Fet Religios 1 Lliurament
  • UNITAT 2
  • unitat 1
  • Unitat 1 I 2
  • Unitat 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS