unitat didactica

Páginas: 2 (387 palabras) Publicado: 4 de enero de 2014
1. INTRODUCCIÓ


Som un grup d’educadores socials del centre obert del barri del Raval que treballarem amb nens i nenes d’entre 10 i 12 anys. La nostra intervenció es portarà a terme a traves dedinàmiques en diferents sessions. El taller té com a objectiu prendre consciència sobre la pròpia autoestima. Per avaluar els resultats de les intervencions passarem el test d’escala d’autoestimad’Alice Pope.

























2. ANNEXOS UNITAT DIDÀCTICA


Iniciarem l’activitat amb una breu presentació per tal d’explicar qui som i què treballarem durant lasessió. A continuació proposarem un debat per a saber què els hi suggereix la idea d’autoestima. El debat també serà útil per introduir el concepte que treballarem. Seguidament explicarem en què consisteixl’activitat. Dividirem la classe en dos grups que s’hauran d’asseure al terra en rotllana. Per realitzar la dinàmica, repartirem una cartolina a cadascú en la qual hauran d’escriure el seu nom.Posteriorment passaran la seva cartolina al company de la seva dreta. Tothom haurà d’escriure una virtut de cada company, de manera que quan finalitzi l’activitat tothom tindrà la seva cartolina amb lesvirtuts escrites pels companys. Al final de l’exercici proposarem que una persona de cada grup llegeixi el que li han escrit en veu alta, explicant alhora com s’ha sentit. Per tancar la sessió formularemunes quantes preguntes per treure conclusions sobre com ha anat l’activitat.


















3. CONCLUSIONS, VALORACIÓ DEL PROCÉS I TREBALL EN EQUIP

Després d’haver realitzataquesta sessió ens hem adonat que potser hagués sigut millor fer grups més reduïts, per tal d’afegir dinamisme a l’activitat. Com que la dinàmica està pensada per nens que conviuen diàriament al centre ique, per tant, es coneixen, alhora de realitzar-la a classe ens vam trobar amb la dificultat que no tots els companys es coneixen i, per tant, va esdevenir una mica superficial. Tot i així,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Unitat Didàctica Emocions
  • unitat didactica valencia
  • Unitat Didàctica De La Tardor
  • Unitat Didactica El Mercat
  • Unitat didàctica suma portant
  • Unitat didàctica: ens alimentem
  • Unitat Didàctica Música Primer
  • unitat didàctica acrosport

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS