Unitatea in slujire

Páginas: 4 (836 palabras) Publicado: 5 de enero de 2012
Unitatea in slujire
“Căci, după cum trupul este unul şi are multe mădulare, şi după cum toate mădularele trupului, măcar că sunt multe, sunt un singur trup – tot asa este si Hristos.” 1 Cor. 12:12In ultima vreme, s-a vorbit mult despre slujire si e un lucru bun. Vorbind cu tinerii am vazut ca din ce in ce mai mult, ei îşi doresc sa-l slujeasca pe Dumnezeu si sa se puna la dispozitia Lui. Sima rog ca Dumnezeu sa-i binecuvinteze la aceasta.
In seara aceasta as dori sa trag un semnal de alarma si sa avertizez tinerii de un pericol la care s-ar putea expune daca nu veghează suficient. Îngeneral, Satan se luptă să îi ţină pe tineri departe de slujire, le dă justificari si motivatii ca sa nu se implice in lucrarea Bisericii. Iar acum cand el a vazut ca tinerii vor sa se puna ladispozitia lui Dumnezeu, ar putea sa-si schimbe tactica.
Daca pana acum gasea scuze pentru tineri, de acum incolo, el ar putea sa-i indemne pe tineri sa faca lucrarea Domnului. Pare ciudat, dar sa stiti capoate fi adevarat: câteodată, Satan îi indeamna pe oameni sa lucreze pentru Dumnezeu (in aparenta desigur, si cu scopuri murdare) Va pot da un exemplu chiar din Sfanta Scriptura: Fapte 16:16-18
Ceeace striga slujnica aceasta era un lucru greshit? NU era un lucru bun? Practic ea ajuta vestirea Evangheliei. Toata lumea stia ca o ghicitoare poate prezice adevarul, deci lumea o credea si astfellucrarea Domnului ar fi putut propăşi. Ati vazut cum satan poate sa-i indemne pe oameni sa “ajute” lucrarea lui Dumnezeu? Evident el are niste scopuri ascunse şi noi, oamenii, putem fi uşor pacaliti.Satan poate sa indemne la slujire fara unitate… Va aduceţi aminte din scoala primara, de fabula care ilustreaza foarte bine rezultatul slujirii fără unitate?

Racul, broasca şi o ştiucă
Într-o zi s-auapucat
De pe mal în iaz s-aducă
Un sac cu grâu încarcat.
Si la el toti se înhama:
Trag, întind, dar iau de samă
Că sacul stă neclintit,
Caci se tragea neunit.
Racul înapoi se da,
Broasca tot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sonido In
  • la in
  • Que es in
  • IN
  • in
  • PROCEDIMIENTO: IN IURE E IN IUDICIO
  • In Dependencia
  • In absentia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS