Unoivers

Páginas: 2 (255 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2010
Per reflexionar sobre l’Univers i el seu origen
1. Explica el significat de la frase “evolutivament estem preparats per comprendre un univers de quatredimensions”
En aquest darrer segle, l’humanitat ha sofert un seguit d’avenços, els quals han fet evolucionar aquesta.
2. La teoria de la relativitat harepresentat una fita en la historia de la ciència. Explica el que en saps i digues qui la va formular.
La teoria de la relativitat es refereix a les teoriesque Albert Einstein va publicar entre 1905 (Teoria de la Relativitat Especial) i1916 (Teoria de la Relativitat General) que tenen en comú el principi de relativitat,que afirma que les lleis de la física són les mateixes per a tots els observadors. Això no significa que els diferents observadors arribin a fer mesuresiguals, sinó que les mesures segueixen les mateixes equacions sigui quin sigui el sistema de referència de l'observador.
3. El viatge en el temps o entre molsparal·lels son temes recurrents en la literatura i en el cinema, que aborden, amb el llenguatge de l’art, preocupacions que estan en relació amb alguns temescentrals de la recerca actual. Resumeix en un breu article quins llibres i quines pel·lícules coneixes que tractin aquests temes i quins aspectes d’aquestspenses que responen a veritats científiques.
La habitación del niño, matrix, espejos siniestros, mundos paralelos, regreso al futuro, doce monos, atrapado en eltiempo, time machine, los pasajeros del tiempo, terminator, timeline, el efecto mariposa, donnie darko, el sonido del trueno, primer, los cronocrimenes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS