uoft

Páginas: 9 (2199 palabras) Publicado: 15 de enero de 2015
FREEDOM WRITERS. DIARIOS DE LA CALLE. ÈTICA ESO 4__

QÜESTIONARI I POSSIBLES TEMES A DEBATRE.

Qüestions generals.

1. Quines són les característiques que un bon professor hauria de tenir? (8 qualitats)
Per a mi, ser un bon professor, significa ajudar o guiar als alumnes a trobar el seu propí camí de desenvolupament personal. També, calque li agradi aquella feina, perquè així aquell professor posarà més de la seva part perquè els alumnes progressin adequadament. Ha de ser un clar exemple per als seus alumnes i portar-los per el camí bo. Ha de tenir respecte i saber-los tractar. Té que ser una persona cordial, i lo més simpàtica possible. El professor ha d'aconseguir amb el seu tracte que els nens no tinguin por de preguntar idemanar-li consell quan sigui necessari. Un professor ha de fomentar als estudiants a ser bons ciutadans i millorar els seus currículums acadèmics.
2. Quines són les característiques que un bon professor no hauria de tenir? (5)
La primera i la més important és no perdre mai el respecte sobre ells, no ser exigents amb els seus alumnes. També cal destacar que no sigui responsable, que no sigui seguren si mateix i que no sàpiga explicar-se bé per a que els seus alumnes puguin aprendre correctament.
3. Alguna vegada has tingut problemes amb un bon professor?
Mai he tingut problemes amb un professor.
4. Segons la teva opinió, quines són les dificultats que un professor troba a la seva feina?
Les dificultats que un professor pot trobar a la seva feina és el tipus d'alumnes quetingui, si sap o no tractar-los. Seguir un bon ritme de treball per al correcte desenvolupament de la matèria.
5. Quines diferències poden presentar-se quan un professor fa la seva tasca dins un institut públic o dins una escola privada o concertada?
Alhora de realitzar la seva tasca dins d'un institut públic és més possible que hi hagin conflictes o no es pugui explicar correctament, però encanvi en una escola privada o concertada, com els estudiants van allà aprendre perquè paguen per anar, doncs els alumnes no van a perdre el temps, si no que van per feina.
6. Penses que la feina dels docents al teu país està ben considerat i/o ben pagada ?
Ara mateix no, perquè la situació econòmica del país no és gens favorable.

Qüestions després d'haver vist la pel·lícula.

1. Quines sónles dificultats que la professora, Erin Gruwell, té el primer trimestre?
Troba que aquell grup d'alumnes passen d'estudiar i tan sols es dediquen a fer els ganduls i a molestar-se entre ells per la raça.
2. De quina manera manega Gruwell la situació?
Gruwell manega la situació de manera, que els alumnes es respectin entre ells primerament, i desprès es dedica a intentar fer classe i per aixòutilitza totes les tècniques possibles per a que la classe funcioni lo millor possible.
3. Com descriuries el seu grup d'estudiants a l'aula?
És un grup d'estudiants molt complicats de portar, ja que són tots de diferent raça i això fa que es comportin malament i apareguin conflictes entre ells, de manera que es genera un mal ambient alhora d'estar a l'aula.
4. Com descriuries la senyora Gruwell?És una mestra que aporta molt, ja que li agrada el seu ofici. Per altra banda, aquell grup que al principi es veia impossible de realitzar classe, acaba sent ella, la persona que aconsegueix que la classe funcioni correctament i hi hagi respecte entre ells. A la pel·lícula es veu clarament com ho aconsegueix, encara que cada membre pateix les seves coses i això fa que al principi costi molt.
5.És possible ensenyar a un grup com el d'aquesta professora?
Si, perquè hem vist que aquesta professora ho aconsegueix i per molt mal grup que sigui, si poses de la teva part i utilitzes tècniques com fa la professora Gruwell, pots aconseguir ensenyar a un grup com aquest.
6. De quina manera la teva realitat a l'institut on tu estudies és diferent?
El grup d'estudiants es molt més diferent,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS