Va n ixer a

Páginas: 2 (256 palabras) Publicado: 27 de mayo de 2015

Va néixer a Chiaravalle, una província d’Ancona (Itàlia) el 31 d'agost del 1870.[2] Quan tenia 12 anys, la seva família es trasllada a Roma per tal queella pugui tenir una bona educació. Tot i que els seus pares havien pensat que estudiés per ser mestra – de fet, l'única sortida oberta a dones – ellaopta per estudiar medicina, pel que haurà de passar perNOMBROSES dificultats de caràcter econòmic i social. Tot i així, als 26 anys, esdevé la primera donaitaliana que obté el certificat de metge.[3] Ingressa a la Universitat de Roma com a assistent en la clínica psiquiàtrica.
Però Maria Montessori aviatcomença a traslladar el seu pensament cap a altres disciplines.DURANT un congrés pedagògic a Torí realitza una intervenció sobre el tractament i l'educaciódels nens amb retard mental, que en aquella època eren considerats malalts mental

Maria Montessori va néixer a Itàlia el 31 d’agost del 1870 , a la edatde 12 anys maria es va traslladar junt amb la seva família a Roma amb l’objectiu de que pogués tenir una millor educació.
En aquella època les dones notenien gaire sortides ja que no podien estudiar tot el que volien i encara que els seus pares veien en ella una bona educadora , en aquell moment era mésadequat que es decidís per la medicina . Als 26 anys, Montessori , va ser la primera dona italiana que obté el certificat de metge i desprès va ingressara la Universitat de Roma com a assistent en unaclínica psiquiàtrica.



















































Biografía de Maria Montessori
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 1Nikola Tesla Va N Ixer En El Poble De Smiljan El 10 De Juliol
  • A D Nde Va La Educaci N
  • LA EXPRESI N CORPORAL VA A LA ESCUELA
  • Ixer
  • 5 Sesi N Ecuaciones Lineales De Una Variable Con O Sin VA
  • Y c mo va nuestro sistema de habilitaci n
  • La Psicolog A Va De La Mano De La Relaci N Enfermera Copia
  • Prueba El Tibur N Que Va Al Dentista 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS