vala

Páginas: 6 (1494 palabras) Publicado: 28 de abril de 2013
1. El punt partida
1.1 Resultats obtinguts a ls proves físiques inicials.

Proves de valoració
Resultat inicial
Data
F.C 30 salts goma
Superat
10/12/12
F.C salt horitzontal
2,3 m = 8
17/12/12
F.B 10/15 flexions braços
Superat
10/12/12
F.B llançament pilota medicinal 2kg
8,65 m = 6
17/12/12
F.A Abdominals en 30”
32 = 8
13/12/12
Flex. Flexibilitat isquiotibials
4 cm = 613/12/12
Flex. Flexibilitat adductors
11 cm = 5
13/12/12

1.2 Activitat física extraescolar que es practica
L’esport que practico és el hoquei. Fa 10 anys que jugo al Clup Hoquei Vilassar de Mar. És un es port on es treballen tot el cos i per tant, tots els tipus de força. Per juga a hoquei cal un equipament molt complet i específic: l’estic, els guants, les genolleres, les espinilleres, elspatins, i la roba esportiva adequada. L’hoquei patint es un esport colectiu o d’equip, per tant requereix una bona coordinació entre els juadors que el componen. L’equip el formen 4 jugadors i un porter a la pista, que son dirigits per l’entrenador. La posició que ocupo per defensar es de delanter pero a l’hora d’atacar ocupo posicions variades, ja que a l’hoqueies sol fer marcatge a l’homa i això faque els jugadors es moguin a per totes parts de la pista. És el meu esport preferit i per això el practico desde que tenia 6 anys.








2. Objectius del pla d’entrenament i mètodes i medis per aconseguir-los.
2.1 Força de cames
Els meus objectius en aquest tipus de força són: la millora de la força explosiva que consisteix en fer una serie d’exercicis que exercitin la força de lescames al màxim, com per exemple series d’esprints o de salts de llargada; la millora de la força de resistència, és a dir, la capacitat per resistir un exercici segons un volum i una intensitat determinades, com per exemple la cursa contínua durant 30”. Els mètodes per treballar aquest tipus de força són el conjunt d’exercicis (tant de força explosiva com força resistència) en el que participenles cames. Són exemples d’aquests exercicis la cursa contínua, la course Navette, el salt de tanques, el salt horitzontal a la goma, i el salt de llargada. Els medis que he utilitzat han sigut els seguents objectes: la goma, les tanques i la cinta métrica (per mesurar el salt de llargada).
2.2 Força de braços
Els meus objectius del treball de braços són: la millora de la força explosiva queconsisteix en realitzar un conjunt d'exercicis de braços que exercitin la força d'aquestes al nivell màxim, per exemple el llançament de pilota medicinal; la millora de la força resistència, és a dir, la capacitat de suportar un exercici segons el volum i la intensitat que té, per exemple series de flexions amb determinades repeticions. Els mètodes que he utilizat en aquest camp, és a dir, elsexercicis que he realitzat que tenen una participació dels braços són: les flexions amb les cames a l'espatllera (per tal de pujar la intensitat), el llançament de la pilota medicinal de 2kg, i el llançament de la pilota medicinal de 4kg. Els medis que he utilitzat són els següents: la pilota medicinal de 2kg, la pilota medicinal de 4kg, les espatlleres, i la cinta mètrica.
2.3 Força abdominal
Elsobjectius en aquest tipus de força són els següents: millorar la força explosiva, per així exercitar al màxim la força abdominal, amb exercicis com la realització d'abdominals amb una pilota medicinal de 4kg suportada amb els braços contra el pit; millorar la força resistència, per tal de aguantar més temps realitzant aquest tipus d'exercicis, un exemple de força resistència abdominal és larealització dels diferents tipus d'abdominals que no comporten un pes o intensitat extres. Els mètodes d'entrenament que he fet servir en aquest àmbit són: les abdominals amb cames flexionades, les abdominals fent la bicicleta amb les cames, i les abdominals amb pilota medicinal de 2kg o 4kg. Els medis que he fet servir són els següents: la conxoneta, les espatlleres (per aguantar els peus al terra), i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Val
  • Vale
  • valer
  • e vale
  • vale
  • vale
  • Valo
  • Nose vale

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS