VALENCIA XV

Páginas: 2 (350 palabras) Publicado: 9 de abril de 2015
Yolanda López Jordán
1º Bachiller CT
LA VALÈNCIA DEL SEGLE xv

30. Torres de serrano
-Abans s'utilitzava com a entrada a la ciutat de València i posteriorment com a presó per als nombles.Actualment només és un monument historic.
És d'estil gotic, caracteritzat pel seu caràcter religiosos i és un edifique civil. En el segle XV ho van derruir per a tornar a fer-ho més gran.
27. Palau de laGenralitat
-El palau es crec en 1421 derruint altres edificis, antigament s'utilitzava per a emmagatzemar aliments i se situava en un barri on vivian els cavallers. Ara s'utilitza com a centre pera organitzar actes i reunions.
És d'estil gòtic i es tracta d'un edifici civil.
44.Almudin
-Almudin ve de la paraula almud que era la unitat de mesura en aquell moment, este edifici antigamenttambé s'utilitzava per a emmagatzemar aliment però ara s'usa com a sala d'exposicions. És d'estil romànic i es tracta d'un edifici civil.
39. Miguelet i catedral
-Este monument era el centrereligiós de la ciutat i on anaven els soldats retirats encara que de vegades també s'ha utilitzat com a presó, la catedral s'utilitzava com a centre d'ajuda als desafavorits. Actualment és una atraccióturística que també dóna les hores i el 21 de Gener sonen les campanes.
El Miguelet és d'estil gòtic de reconquista, és a dir, que mescla distints estils i la catedral te un estil de mig punt i enambdós casos es tracta d'un edifique religiós.
64. La llotja
-La llotja es va crear en el segle d'or respecte al comerç, el segle XV. Era el lloc on antigament s'alamacenaban mostres d'alimentsperquè gent de l'exterior seleccionara el que li agradara i després s'exportara en gran quantitat. Actualmete este lloc s'utilitza com a centre turístic.
És d'estil gòtic i és un edifici civil.64. Consolat del mar
-El consolat del mar anteriorment se cap a càrrec de les disputes comercials i en eixe lloc era on es feien els intercanvis de mercaderies. Hui en dia s'utilitza com un lloc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mis xv
  • mis xv
  • Valencià
  • Valencia
  • valencia
  • Valencia
  • Valencias
  • Valenciá

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS