Valenciano resenya

Páginas: 3 (521 palabras) Publicado: 25 de abril de 2013
LES XIFRES DE LA DELINQÜÈNCIA
El tema podria ser que encara que malgrat el parega ara no hi ha més delinqüència que abans.
Pel que fa el resum parla de que ara pareix que hi ha més delinqüència ique el passat era millor, però això no és cert, l’únic que passa és que abans hi havia menys gent i que el delictes no tenien tanta repercussió, abans es quedava tot en família. I per suposat no ésel mateix com es feien els delictes abans i com es fan en l’actualitat, es a dir, conforme va passant els temps van millorant les nostres tecnologies tant per a be com per a mal, per tant en comparacióamb els delictes passats i presents no hi ha molta diferència.
RÀPIDA TEORIA DEL PORRO
El tema d’aquest text seria el punt de vista de l’autor respecte la cerimònia de com fer-se un porro.
Elseu resum podria ser:
El text narra el ritual del porro col·lectiu, arriba a la conclusió de que la xafarderia del fumadors és molt gran, ja que si el que se estan fumant és en realitat droga ésimpossible que amb la primera xamada faça com que està en èxtasi, a més a més que simplement un porro per a tots no dóna com per a drogar-los i en realitat el que els droga “son les baves que es passenuns a altres mitjançant el porro”.
EL GOS
El tema tracta sobre com consideraríem l’amic perfecte.
I el seu resum seria:
El millor amic de l’home rarament pot ser un altre home per això diem latípica frase “el gos és el millor amic de l’home” i això ocorre perquè necessitem un amic fidel, devot de nosaltres, adherit sense reserves ni condicions, o el que es el mateix el nostre amic perfecteseria el que podríem disposar com un “amo”, es a dir, imaginar una amistat com una forma de domini sobre un altre.
COBARDIA
El tema del text es que tots soms covards.
I el podem resumir de lasegüent manera:
Tothom som covards, però cada ú el porta a la seua manera hi ha gent que el se l’aguanta més i aquestos són els suposats valents. Tothom es covard en comparació amb un altre, i en la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resenya
  • Resenya
  • resenya
  • Valenciano
  • Valenciano
  • valenciano
  • Valenciano
  • Valenciano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS