Valenciano

Páginas: 2 (485 palabras) Publicado: 31 de octubre de 2015
Valoració personal
Se'ns presenta el llibre de contes infantils de l'autora Mercè Redoreda, en el que es troba una xiqueta assentada enmig d'un bosc fosc, sostenint un llibre entre les seues mansi embadalida per la seua lectura.
En esta portada podem observar una il·lustració dirigida als xiquets, ja que amb estos pretenen atraure l'atenció d'este col·lectiu o públic. D'altra banda, leslletres del títol deixen una sensació de familiaritat, inclús podem arribar a dir que resulten divertides i cridaneres, a causa de la forma que tenen. També transmeten als pares la seguretat que els seusfills llegiran un llibre adequat per a la seua edat. Per tant en el dibuix on apareix la xiqueta podem observar que estos contes enganxen prou als xiquets, ja que la xiqueta de la portada es trobainversa en la lectura.
Com suposem la persona que ha fet la il·lustració ha llegit abans el llibre, pensem que els dibuixos dels fongs representen un món de fantasia, ple de fades, cucs...Per tant també associem els arbores de la pintura amb molts contes infantils populars, ja que tots estos solen ocórrer en un bosc.
Finalment este llibre ha sigut creat per una dona que es dedica alsector de la lectura infantil, al mateix temps que ha sigut emés per l'editorial Baula, que s'ha interessat per este contingut, on cada vegada hi ha menys persones interessades en això.
Per tot aquestnosaltres opinem que el tipus de lectura que esta il·lustració representa és bona per a l'educació dels xiquets, ja que té un vocabulari senzill i dibuixos corresponents per a la seua edat. A méscreiem que desenrotllen la seua imaginació, intel·ligència, concentració i enteniment des de primerenca edat, també ajuda a desenrotllar la creativitat d'estos, ja que esta comprovat que els xiquets quelligen tenen major capacitat per a resoldre problemes que els que no ho fan. Més avant sentim que el llibre d'alguna...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • valenciano
  • Valenciano
  • Valenciano
  • Valenciano
  • Valenciano
  • valenciano
  • Valenciano
  • valenciano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS