vall de castellfollit

Páginas: 2 (297 palabras) Publicado: 11 de enero de 2014
La vall de Castellfollit
Itinerari de l’excursió:
Des de l’aparcament de Poblet agafarem amb cotxe la T-700 i vora el Km 6, on hi ha la creu de Castellfollit, girem al’esquerra i penetrem per una carretereta a la vall (uns 4 Km) fins a la granja de Castellfollit (del monestir de Poblet), i seguim una mica més, sense arribar a la casa forestalde Castellfollit. Allí deixem els cotxes i comencem la caminada.
Inici (710 m) – Casa forestal Castellfollit (750 m) – Pla dels Esbarzerals (900 m) – Coll d’en Perroi (1057m) – Coll de la Caldereta (1039 m) Collet Cova Fumada ( 1127 m) Mola d’Estat (1135 m) – Coll Viladecabres ( 1034 m) – Mas d’en Xuflet ( 980 m) – Refugi dels Cogullons (1045m) – Coll de la Mola (1011 m) – Font del Llop (900 m) – arribada al trencall de la pista on una mica més amunt hem deixat els cotxes (650 m)
Desnivell: aprox. 425 m. Tempsestimat: 5 hores 30 minuts, sense comptar aturades.
Característiques:
L’excursió s’inicia una mica abans de la Casa forestal de Castellfollit, i en suau pujada enaproximadament 1 hora arribem al Coll d’en Perroi. En aquest punt estem a dalt de la carena i gaudim d’unes magnífiques vistes al bosc de poblet i la Conca de Barberà. Seguim carenant(Coll de la Caldereta, Coll de la cova Fumada) fins arribar a la Mola d’Estat o Mola dels Quatre Termes, un mirador extraordinari. Continuarem amb poc desnivell fins el Refugidels
Cogullons on dinarem. Reprendrem la caminada en direcció al Coll de la Mola, i des d’aquí comença una forta baixada pel mateix barranc de l’Argentada, per un camí unamica dificultós i perdedor. Arribarem a la mateixa carretera on hem deixat els cotxes una mica més avall, just on hi ha un parell de grossos i decrèpits castanyers.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Valle
  • los valles
  • valle
  • Del valle
  • Vallas
  • Valle
  • El valle
  • valle

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS