Valoració De Japó

Páginas: 2 (312 palabras) Publicado: 23 de abril de 2011
VALORACIÓ

Japó està actualment vivint una situació molt difícil ja que el terratrèmol i el tsunami han provocat moltes destrosses a tot el país, i sobretot ja que aquests desastresnaturals han provocat una greu crisi nuclear que està afectant greument la salut de molts japonesos.

Els japonesos contaven amb instal·lacions preparades per a suportar qualsevoldesastre d’aquest tipus, és a dir, estaven preparats per a un terratrèmol o un tsunami. Tot i això les mesures que van pendre no van ser suficients, ja que els fenòmens naturals van destruirmolts edificis i van deixar greus seqüeles a tot el país.

Encara que estiguesin alertats del tsunami, els japonesos jugaven amb desavantatge ja que no tenien forma de saber a quinaalçada arribarien les onades del tsunami. Per això les mesures que havien mantingut duran anys, com es el cas de grans murs preparats per a suportar les onades d’un tsunami, no van servir degaire ja que el tsunami va avançar sense cap impediment.

I quan els japonesos pensaven que res pitjor els podia afectar, es va començar a estendre la gran crisi nuclear que contaminavales aigues i provocava radiacions que perjudiquen greument la salut dels éssers vius.

Aquesta gran catàstrofe porta a plantejar-te i a reflexionar sobre moltes qüestions, com perexemple: realment val la pena viure en una regió la qual sempre es veu afectada per desastres d’aquest tipus?
Porta a pensar sobre si un mateix estaria disposat a viure amb el temor dequalsevol dia es podria tornar a repetir un desastre com aquest.

Un altre debat que ha originat, es el de si realment són necessàries les centrals nuclears. Concretament si es correcte tenirinstal·lades centrals nuclears en una regió on hi ha gran risc de que aquestes pateixin destrosses i com a conseqüència tots els ciutadans quedin exposats als materials radioactius.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Japan
  • Japan
  • Japan
  • JAPA
  • japan
  • japo
  • Japan
  • Japan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS