Valors

Páginas: 2 (376 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2013
Tots els valors i totes les normes socials canvien amb el pas del temps, com passa amb les modes(per exemple, valors com la responsabilitat, la feina ben feta, la paraula donada, lapuntualitat...

La veritat és que no em puc posar de cap part,ja que trob que algunes coses han canviat i algunes altres no. És ver que en els últims anys, les coses han canviat.
Com per exemple l'educació, ino hem refereix només al contingut sinó també a la manera de donar les matèries. I ara mateix en aquest any esteim sofrint alguns canvis a l'educació,i els seguirem notant endavant.
Ara perexemple,si m'hauria de referir a valors com la responsabilitat o la puntualitat trob que no ha canviat. Perquè aquests valors fins ara depenen de la persona que els sofreix o practica. Cada un serà elresponsable que vol, i hi haurà persones que ho pressentiran molt malament i altres que no els hi importarà el suficient. La puntualitat,cada un sap com confrontar una inpuntualitat,si ho veu unacosa normal, ja que ara la gent no li dona importància o si ho veu una cosa mal feta perquè troba que és important complir les promeses fetes.El pròxim punt que estic indecisa és el de la feina benfeta, tothom sap valorar el que és una feina ben feta? Estic entre el si i el no,és ver que els joves alomillor ja no ens hi fixem tant i pensam que mentre estigui fet ja està bé,però per molt queens costi acceptar ho no és així. La gent major ho veu diferent,ja que fa uns anys ells foren pressionats molt en el tema de fer la feina ben feta,per al motiu que abans les circumstàncies de viureeren pitjors i la feina s'havia de fer bé per aconseguirne algun profit. També és ver que els anys passats per exemple el batxiller no era tant important com ho és ara,tenim altres sortides,peròencara així per trobar una feina que t'agrada el batxiller és imprescindible.

La conclusió és que les coses canvien a poc a poc o radicalment,mai es pot saber. I seguirà així durant molts d'anys....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Valors
  • Valors
  • Valors
  • valors
  • Etica Y Valors
  • Valors Del Agua
  • QUÈ SÓN ELS VALORS
  • Clasificacion De Los Valors

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS