varios

Páginas: 4 (758 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2013
PRÁCTICA 2. DISSENY DEL MAGATZEM

1. Una cadena dedicada a la venta majorista de begudes espirituoses entre bars i restaurants ha ampliat el seu negoci recentment, començant a distribuir entreclients situats en tota Castella- La Manxa. Per cobrir aquesta nova zona va a dissenyar un nou magatzem. Les alternatives són tres:
a. Un magatzem alquilat en un polígon industrial d´Albacete. Estracta d´una nau en que el contracte del anterior arrendatari ha finalitzat. El magatzem estava a ple funcionament i té una capacitat per a 1500 palets.
b. Adquirir un nou terreny en un polígon industrialde Toledo i procedir a construir el magatzem. Es construirà un magatzem amb capacitat per a 4000 palets.
c. Adquirir una nau situada en Conca, amb capacitat per a 3000 palets.
Segons lesestimacions de comanda realitzades per la empresa se espera que el magatzem alberge uns 2500 palets.
1. DETERMINA LES VENTAJES E INCONVENIENTS DE CADA ALTERNATIVA, SABENT QUE ELS CLIENTS ESTARÁN UBICATS EN LESCAPITALS DE PROVINCIA I ELS PROVEÏDORS EN ANDALUSÍA.
2. SI AL FINAL LA CAPACITAT REQUERIDA FOS DE 3500 PALETS ¿ QUÈ OCÒRRERIA SI HAGUESSIM ESCOLLIT L´OPCIÓ C? ¿ I SI HAGUESSIM ESCOLLIT L´OPCIÓ A?3. SI LA COMANDA DELS CLIENTS EN CADA UBICACIÓ ÉS LA QUE ES MOSTRA EN LA SEGUENT TAULA, DECIDEIX LA MILLOR UBICACIÓ MITJANÇANT EL CENTRE DE GRAVETAT.

CIUTAT
COMANDA (litres
Talavera de la Reina1200
Sonseca
500
Ciudad Real
200
Albacete
800
Conca
200
Toledo
1300


2. Mercadona, ha adquirit un magatzem en un polígon industrial a les afores de Girona on ubicar el seu magatzem, ivol assabentar-se de quina serà la capacitat que necessitarà per tal de començar a funcionar adequadament.
Per a l´emmagatzematge, l´empresa va a utilitzar prestatgeries de 56 m i d´alçada per 3.5d’amplària cadascuna.
Cadascuna d´elles té una capacitat de 289 palets.
Les prestatgeries es col·locaran de tal forma que entre elles queden 8 passadissos de 2,35 m, per poder maniobrar el mitjà de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Variado
  • Varios
  • Varios
  • Varios
  • Variados
  • Varios
  • Varios
  • Varios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS