Varios

Páginas: 3 (627 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2014

LECTURA D'UNA IMATGE FIXA (pagina 70 del llibre de cultura)
imagen: Lea (afeitado) NO TE CORTES!
I.NIVELL CONTEXTUAL:

TÍTOL:
AUTOR:

II.PARÀMETRES TÈCNICS:

III.LECTURAOBJECTIVA: (NIVELL DENOTATAIU)





III.1- ASPECTES GLOBALS:
Tamany i Format:
-Tamnay: xcm
-Fotmat: Rectangular, en disposició vertical. Escala 2:3

Nivell d'iconicitat: Té un nivelld'iconicitat molt alt, propi de imatges fotogràfiques publicitaries, en color

Simplicitat/ complexitat: Imatge fotogràfica que presenta molta amibigüetat per la relació que s'estableix entre la imatge iel text. Es poden fer diferents de lectura.
Es tracta d'una imatge complexa, policèmica i connotativa.

Descripció d'objectes, personatjes, ambient i aconteixements:

En la imatgepodem veure queen un lavabo hi ha un noia i una noia joves, podem deduir que es un lavabo per la paret, perque hi veiem un mirall i una toballola, però també perquè el noi s'està afaitant.
El noi es troba enposició d'afeitar-se, va vestit amb un pijama a ralles blanc i gris, uns pantalons llargs, i una camisa de botons, la qualestà desbotonada, té el pot de LEA al seu darrere suposodament damunt de la pica dellavabo, i te la cara plena d'espuma, i amb la maquinilla d'afaitar a la mà, es suposa que el noi s'estava afaitant i que per això porta mija cara afaitada fins al moment en que ha entrat la noia, iell fa el gest de esquivar-la, apart de que està en erecció degut a que té a la noia al seu damunt, aquesta representa que el noi l'atrau ja que utilitza l'escuma de marca LEA per afaitar-se, i alnoia, també jove, va vestida amb un vestidet sensual que també es podria representar com a pijama, porta una de les tires caigudes, i la seva cara indica paler, paler cap a el noi.
La imatge és de formatrectangular, i en ella veiem la frase “NO TE CORTES!” a la part superior, i a la part inferior és troba el nom del producte LEA en gran tamany i també hi ha un segon eslògan “El placer de todos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Variado
  • Varios
  • Varios
  • Varios
  • Variados
  • Varios
  • Varios
  • Varios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS