varios

Páginas: 2 (400 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2014

Caracterització de la situació familiar i de les funcions de la família.

1.Família de Pablo:
La familia del Pablo está formada per el pare, la mare i la seva àvia. I tenia un germà gran que vamorir abans que neixes ell. Es una familia extensa, on els ordres els dóna el pare, un home serios que té una petita ferreteria. Per tant, el pare del Pablo és la màxima autoritat de la casa i no espot fer res sense la seva aprovació.Però en canvi la mare i la seva àvia, són dues persones que tenen molta por del pare i es per aixo que no s'atreveixen a enfrontar-se a ell encara que maltracta alseu fill davant dels seus ulls. En aquesta pelicula podem observar que no només el noi es maltractat sinò que també la seva àvia es maltractada emocionalment perquè li tracten com un objecte més queestorba a la casa.

A la família del Pablo són molt freds, és a dir, no es mostren carinyo mutuament cap dia, ja que, no dialoguen tant i quasi sempre estan discutint. Aquesta família mai no sorten apassejar ni a riure entre ells, en definitiva, a casa seva només es reflecteix la soledat i la tristeza. El pare al arribar a casa sempre està de mal humor i en canvi a la ferreteria es mostra d'unaaltra manera.

Un altre aspecte a destacar, és l'afrontació de la mort del seu fill. La família tot i passar molts anys d'aquell succés, encara no ha aconseguit superar la mort del seu fill, enconcret el pare que sempre acaba pagant la seva ràbia amb el Pablo, és a dir, continuen amb el passat.

2.Família d'Alfredo:


La família de l'Alfredo es totalment diferent a la del Pablo, ja que sónuna família que està molt unida, on hi ha present el carinyo i el respecte entre els pares i fills. El pare de l'Alfredo és un tatuador i la seva mare està a casa cuidant al seu fill petit. Els seuspares són molt permissius, és a dir, que donen llibertat al seu fill per a que pugui fer el que vulgui sense imposar-li res. Són una família alegre i divertida que sempre miren les coses en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Variado
  • Varios
  • Varios
  • Varios
  • Variados
  • Varios
  • Varios
  • Varios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS