vbjnbhb

Páginas: 2 (381 palabras) Publicado: 9 de septiembre de 2013
Karate és l'art marcial on no s'usa armes per a la defensa personal. No se sap exactament quan va ser creat, però, es diu que a Okinawa existia aquest art marcial per a la defensa personal sensel'ús d'armes des de temps remots i que a partir del segle XIV combinant arts marcials de la Xina i d'Àsia, es va transformar a l'estil del karate actual.
A Okinawa es realitzen festes religioses iesdeveniments d'acord al calendari llunar que s'utilitzava abans del calendari gregorià, aquest calendari que està utilitzant mundialment.

febrer
Any Nou Lunar (primer dia de gener en el calendarilunar)
En general en la major part d'Okinawa es celebra l'any nou solar, no obstant en els pobles típics de pescadors com a la ciutat de Itoman o al nord d'Okinawa se celebra encara l'any nou lunar.juny
Yukkanuhi Haarii (dia 4 de maig lunar)
Es diu que és el dia més perillós de tot l'any, i per evitar-ho es regalen joguines als nens. A cada platja es realitza una regata de bots fets de fustatradicionals i es resa per una bona batuda i seguretat en el mar.

agost
En el calendari solar el dia de l'esdeveniment varia segons l'any. Prengui-ho com a punt de referència. Hi ha casos en què esmudi fins al mes de l'esdeveniment.
Festa dels difunts (del 13 al 15 de juliol en el calendari lunar)
Dia de venerar l'esperit dels avantpassats. A cada lloc es pot apreciar una dansa anomenada"eisaa" per consolar l'esperit dels avantpassats.
La música okinawense es divideix en "música clàssica de Ryukyu" que va néixer al palau imperial del Castell Shuri i la "música folklòrica" estimada pelpoble. La música clàssica de Ryukyu era per als aristòcrates, d'altra banda, la música folklòrica difosa pel poble va ser adaptada de la vida del poble i és coneguda no només a Okinawa sinó també a totel món. Un instrument anomenat sanshin transmès de Chiina és típic d'Okinawa.
Todos los años se celebra "Eisaa" durante los eventos de verano para venerar el espíritu de sus antepasados. Es el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS