Venècia

Páginas: 3 (547 palabras) Publicado: 10 de enero de 2015
Venècia
1.Situació geogràfica.
Venècia esta situada en el nord est d’Itàlia sobre un conjunt de illes que se estén per una llacuna pantanosa al mar Adriàtic i s’estén fins la desembocadura dedos rius importants

2.Com arribar-hi.
Podem arribar en avió, el aeroport principal de Venècia es el Marco Polo els al que arriben la majoria de companyies aèries, també esta el aeroport Treviso queesta a una hora de Venècia una altra alternativa es el tren perquè te la estació de tren Santa Lucía que facilita la connexió ferroviària de Venècia en terra ferma y es la millor forma de visitar lesciutats properes.
També es pot arribar en cotxe però no es la millor opció perquè al no tenir carrers de paviment sinó de aigua no serviria per a res, l’únic que podràs fer serà deixar-lo a unpàrquing de Venècia.
3.Dades importants.
-A Venècia es parla l’italià però també tenen un altre idioma el vèneto.
-La regió es Veneto i la moneda que s’utilitza es l’euro.
- Els ciutadans Espanyolspoden viatjar amb el passaport o el DNI no es necessita ningun visat.
-Clima:
A l'estiu les temperatures són altes durant el dia i a la nit el clima és molt agradable, a la primavera convé portar robad’abric i sol ser l’època en que mes plou, a l'hivern la temperatura mitjana se situa per sota dels 10 º C, amb dies de molt més fred i possibilitat de neu nomes es recomana anar a venecià a l’hivern sino hi ha altra opció o si es vol gaudir del carnaval de Venècia.

4.Dos exemples de patrimoni històrics.
La col·lecció de  Peggy Guggenheim constitueix un dels museus més importants d’Itàliad'art europeu i americà de la primera meitat del segle XX. Està situat al Palau Venier dei Leoni, al Gran Canal, a Venècia.

La Basílica de Sant Marc és i ha estat des de sempre, el centre de la vidapública i religiosa de Venècia. Avui en dia, aquest recinte religiós rep a centenars de milers de visitants cada any. El lloc té un interès històric especial, ja que era justament aquí on tots els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • venecia
  • venecia
  • venecia
  • Venecia
  • Venecia
  • venecia
  • Venecia
  • venecia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS