Verguenza

Páginas: 2 (312 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2012
1. Com es va formar el petroli i quan?
Va començar a formar-se fa aproximadament 430 milions d'anys, a partir de grans quantitats de matèria orgànica (animals i plantes que van morir)sepultada per tones de sorra i roques. La pressió i la calor registrats per llargs períodes dins d'aquests dipòsits, també coneguts com jaciments, van transformar aquesta matèria orgànica en petroli.2. On i en quin any es va realitzar la perforació del primer pou de petroli?
Edwin L. Drake va perforar el primer pou el 1859 per extreure petroli, amb la finalitat d'obtenir abundant querosèper a la il·luminació. A Rússia es van perforar els primers pous entre 1806 i 1819. A Canadà i a Alemanya van començar les perforacions en 1857.
3. Quins van ser els primers usos del petroli?Fa 6.000 anys en Assíria i en Babilònia s'usava per enganxar maons i pedres, en medicina i en el calafateu d'embarcacions; a Egipte, per greixar pells; les cultures precolombines de Mèxic vanpintar escultures amb ell, i els xinesos ja l'utilitzaven com a combustible.

4. Quins són els subproductes del petroli?
* Combustibles gasosos
* Gasolines líquides
* Lubricants
* Ceres
*Sofre
* Escombraries
* Asfalt
* Coc de petroli
* Petroquímics
5. En quin any es va fabricar el primer plàstic i per a què s'utilitzava?
Any: 1860
Us: Diferents objectes com mànecs deganivet, carcasses de lents i pel· lícula cinematogràfica.

6.Fes un esquema que expliqui el procés tecnològic de l'obtenció i transformació dels plàstics a partir del petroli fins a lafabricació d'objectes de plàstic i on figurin també el nom de les indústries on es fa cada part del procés.
Petroli – Síntesi dels polímers, Polimerització, Policondensació, Poliaddició – Matèriesprimeres plàstiques (polímers) – Conformació, Extensió, Calandratge, Emmotllament – Objectes de plàstic -

PAGINES:
- http://cuentame.inegi.org.mx/economia/petroleo/comoseformo.aspx?tema=E
-...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Verguenza
  • Verguenza
  • Verguenza
  • La Verguenza
  • Vergüenza
  • VERGUENZAS
  • La Vergüenza
  • Vergüenza

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS