vfgd

Páginas: 2 (405 palabras) Publicado: 12 de enero de 2014
Respostes:
1. L' IPCC és un grup intergovernamental format per experts sobre el canvi climàtic de l' Organització Meteorològica Mundial i el Programa de les Nacions Unides per el Medi Ambient en1988.
2. Els països signats es comprometen a complir amb els compromisos quantificats de limitació i reducció de les seves emissions i cooperar amb altres països per fomentar l'eficàcia de lesmesures que s'adopten en el Protocol. 
3.
4. Segons l'article 3, s'ha de reduir les emissions del gasos d'efecte hivernacle antropogènics fins al punt de limitació que se'ls han consignat, i no podenexcedir-se. Han de reduir les seves emissions pel tal d'aconseguir un nivell inferior d'emissió no menor d'un 5% respectes l'any 1990. En un període de 4 anys, des del 2008 fins al 2012.
5. S'hand'informar aquest canvis perquè poden guardar una relació amb l'absorció dels gasos d'efecte hivernacle.
6. No. Els països que es trobin en vies de transició a una economia de mercat i que hagindeterminat el seu any o període de sessions, utilitzarien aquell mateix any. Si els països que no hagin presentat la seva primera comunicació, ho podrà notificar amb l'intencionat d'utilitzar un any operíode com a referència.
7. Les condicions estipulades sobre la compravenda d'emissions i reduccions de CO2 diuen que el país que adquireixi una part de les emissions d'un altre país, es sumarà a la sevaquantitat atribuïda al país que l'adquireix. Per altre banda, el país que transfereix les seves emissions a altres països, es reduirà a la seva quantitat atribuïda.
8. L' IPCC s'encarrega d'acceptarles metodologies per calcular les emissions antropogèniques i els potencials d'escalfament atmosfèric que s'utilitzin per calcular l'equivalència en CO2 de les emissions antropogèniques. 
9.
10.El Protocol de Kyoto va entrar en vigor el dia 90 des de la data en que unes 55 parts de la Convenció hagin acceptat, i que les seves emissions representin almenys un 55% del total de les emissions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • vfgd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS