Victor

Páginas: 10 (2363 palabras) Publicado: 7 de junio de 2010
*

*

*

*

*

*

*

*

INFORMACIÓ GENERAL
Nom: Victor Malyukhov.
Malnom: Fatih.
Data de naixement: 8 d’abril de 1996 a les 6:10.
Edat: 14 anys i un mes, fent 2eso.
Nascut: segons els pares, a la sala de parts, pesava 3,7 kg, altura era 53 cm i primer grup sanguini.
Adreça: província Tarragona, ciutat Valls i avinguda del Fornàs (Espanya).

LAMEVA CONSTRUCCIÓ FÍSICA

Comentari: em crec normal ni massa alt ni massa baix, tot i que els meus pares em conten com alt de la família. Tampoc em crec gaire prim ja que peso bastant però respecte a la meva alçada el meu pes és normal.

Sexe: mascle, més i més.
Alçada: metre, setanta i dos.
Pes: seixanta i quatre i mig.
Cabells: són molt monos (de guapos) i rosos, ja que diuen que elscabells rosos n’hi ha molt poc i que són especials.
Color dels ulls: entre verd i blau, a vegades em penso que els tinc blaus i a vegades verds.
Signes distintius: per lo guapo que soc.


LA MEVA PERSONALITAT
En general soc una persona activa i força extravertida, ja que les coses me les poso en serio i m’esforço al màxim. També cal dir que soc inestable ja que sempre tinc algun problema perresoldre. Soc acomodatici, clar això depèn per a qui, i disciplinat per que els meus pares m’eduquen com ser una persona educada, responsable i també haig de tindre en compte el respecte cap als altres i sobre tot a la meva família. La meva intel·ligència es bastant alta i remarcada, tinc la capacitat d'aprenentatge molt alta però no se’m don fàcil. La meva seriositat es una de les millors partsdel meu estat psíquic, ja que quan vull aconseguir una cosa m’esforço el màxim. Soc molt tímid, tinc poca sensibilitat, però en tinc, i dono la meva confiança a les persones que s’ho mereixen. Tinc molta imaginació i soc molt segur de les coses que faig. M’agrada el perfeccionisme que tinc. Hi ha vegades que em poso molt nerviós. M’agrada molt l’aventura, crec que es una cosa molt important de lameva vida. També tinc el entusiasme de la planificació ja que abans de fer alguna cosa me la plantejo. Soc una persona molt amorosa per tant m’agrada lligar amb ties de la meva edat i si son més grans millor.
LES MEVES AFIONS
La meva preferida afició és el futbol, ja que aquest esport el practico i soc un fanàtic, cal destacar que segueixo la lliga Anglesa, LA PREMIER LIGE. Per a mi el futboles un esport molt important ja que desenvolupa les qualitats físiques i a més t’ho passes bé.
Tinc un equip preferit, com ja deia segueixo la lliga Anglesa per tant l’equip és d’Anglaterra, es diu Manchester United Fútbol Club. Aquest equip el segueixo ja de fa molt de temps i m’agrada per com juga, la seva estratègia i com juguen els seus jugadors. També cal dir que tinc equips segons, que sónels que m’agraden una mica menys, que són el Dinamo de Kiev i Associació Esportiva de Roma.
També tinc clubs enemics, que són els que no m’agraden, que són el Chelsea Fútbol Club, Fútbol Club Barcelona i el Real Madrid Club de Fútbol.
M’agrada jugar a la PSP i m’ho passo molt bé. Tinc molts jocs i quan jugo em tranquil·litzo. Normalment hi jugo a la nit o al matí. A vegades jugo ONLINE amb elsmeus amics. Els meus jocs preferits són: FIFA 2010, Naruto Shippuuden Narutimate Accel 3, Fifa Street 2.
M’agrada anar a pescar ja que m’ho passo bé i a més estic a prop de la natura. Tinc uns llocs secrets per anar a pescar. El que fa riure es que m’agrada pesca però no m’agrada menjar peix. Normalment hi vaig pel matí o per la nit.
També m’agrada veure la televisió, ja que aporta moltainformació important del món. Normalment miro pel·lícules i notícies. Com que se bastants llengües, per tan miro la televisió en moltes llengües.
Jugo molt als jocs de taula i per tant m’agraden. Normalment jugo a escacs, al poker, wargames, dòmino i backgammon. M’ho passo bé i a més desenvolupo la meva ment. Normalment jugo amb el meu tiet o també quan estic amb els meus avis jugo amb ells.

ELS...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • victor
  • victor
  • Victor
  • victor
  • victor
  • victor
  • victor
  • victor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS