Victor

Páginas: 2 (412 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2013
El Víctor és un nen que treu males notes. El seu pare l’hi va dir que s’hi treia bones notes aniria de viatge. Llavors el Víctor va fer trampes a les notes finals, falsifican’t-les del seu company declasse Nil o com l’hi diu ell Pernil.
Van decidir anar de viatge a Transsilvània. Al autocar va conèixer a una nena que es deia Mariona i un nen que es deia Borja, la Mariona i el Borja són elsgermans Bel. I es van fer molt amics. El Víctor va dir que la Mariona es deia Tempesta i el Borja Jojo, mentres estaven a l’autocar explicaven histories del Dràcula. Van arribar a Trassilvània i elVíctor es va trobar al Pernil i els seus pares en un altre autocar. El Pernil tenia moltissíma por als vampirs, però la Tempesta l’hi deia al Pernil que els vampirs no podian estar per el dia. El Víctortenia por del fantasmes del Pernil que no l’hi paraven de dir que va falsificar les notes.
Van continuar fent coses a Transsilvània, van visitar el castell i allà un senyor va explicar la historiadel Vlad Tepes. Van tornar al hotel i a l’hora de sopar el Jojo l’hi van posar un plat alegre i el del Víctor un plat depriment , perquè el Jojo va escoltar una conversa entre el Pernil i el Víctor,on el Víctor l’hi demanava disculpes per haver copiat les seves notes. Llavors el Jojo els va pillar i l’hi va dir al Víctor que fos el seu servent, sinó els explicaria a tots que va falsificar lesnotes. El Víctor ja cansat de ser el servent del Jojo va pensar en fer-l’hi una broma: a la nit el Víctor es va disfrassar de vampir, la Tempesta s’ocupava que el Jojo penses que l’havíen mossegay, i elPernil s’ocupava de fer la veu del vampir. Finalment, van punxar el Jojo amb una forquilla, i es va dur un gran susto. Però es van enpenedir i es van demanar disculpes, al últim dia de viatge totsquatre es van punxar tots amb la forquilla el coll. El Víctor, es va trobar amb la directora anomenada Termineitor, i els seus pares van decidir que el Víctor canviaria de col·legi, i aniría al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • victor
  • victor
  • Victor
  • victor
  • victor
  • victor
  • victor
  • victor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS