VIDA DE UN LAPIZ

Páginas: 4 (780 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2014
Hola, bon dia Catalunya, són les 10:00 sóc en Ferran,Josep Romera bon dia, que ha pasat de nou en aquest Nadal?
Doncs, mira, t’en recordes de la dita popular de, el perro de san roque no tiene raboporque Ramon ramirez se lo ha robado, doncsja té cua, sembla ser que Ramón Ramirez no s’ho havia robat, només estava sota el llit del gos durant tot aquest temps.
Canviant de tema, posem-nosseriosos. Un bombardeig nuclear a Iraq deixa el país deshabitat i inservible per l’habitació d’aquest, encara es desconeix qui va llençar les deu bombes nuclears encara que es creu que va ser EEUU, Russia iXina, l’ona de radiació arribarà si no ho a fet ja, els països fronteres en uns 5 minuts. Més informació a la nostre cadena filial Radioinformatius&Co.
La organització claretiana, seguidora de SantAntoni Maria Claret, s’ha col·locat avui, en el ranking mundial d’organització religioses com la que més seguidors té. Superant a les germanesde la caritat i els franciscans.
Des d’aquí unafelicitació als claretians.
Que més a passat
Una dona, es assassinada brutalment a Sabadell, ja s’ha agafat al assessí, i els seus fills, l’han segrestat i matat amb un bat de baseball en mig d’una obra deteatre, al principi, el públic pensava que era part de l’obra però després es van adonar que era veritat, ja que els participants de l’obra van sortir espantats del teatre.
Matan a Obama amb unfranctirador mentres feia un discurs per convèncer a Russia i Xina d’atacar Siria. La commoció encara es present. Han agafat el assessi. Un cop va passar això. Russia i Xina van començar un atac nuclear aSiria.
Continuem amb una altre tragèdia, el Burj Khalifa, l’edifici més alt del món amb 828 metres, cau i causa més de 2500 morts. Vaja Nadal.
Fan boja mata a Zayn un membre de la banda OneDirection, en mig d’un concert, la fan histèrica en aquell moment, li va disparar una fletxa amb una carta d’amor que pretenia caure-li al costat, però sense voler la fletxa va acabar en el seu cap i fins...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CICLO DE VIDA DEL LAPIZ
  • Lapiz
  • El lápiz
  • Lapiz
  • lapiz
  • El Lapiz
  • Yo, el lápiz
  • Lapiz

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS