Video Catalan

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2013
Us volia recomenar aquest llibre(l’ensenyo), el Diari Vermell de la Carlota, que és un dels 5 llibres de la colecció de l’escriptora Gemma Lienas, els diaris de la Carlota. Téuna extensió de 250 pàgines i l’argument és el següent:
La Carlota es una noia que estudia 1r de Batxillerat, està enamorada d’un holandès, i decideix escriure un diari sobresexualitat. Allí hi escriurà tot el que ja sap i el que anirà aprenent sobre el sexe. Un dia coneix al Flanagan. Ella li explica el tema del diari i ell, com que troba que ésuna bona idea decideix escriure'n un també. La Carlota busca un munt d'informació a molts llocs, amb ajuda de familiars, amics i veins. Mentrestant, ells dos van quedant per veurecom va el diari i per passar una estona junts, i així ella intenta oblidar-se d’en Koert. Al cap d’un temps descobreixen el sexe. A partir d’aquí la Carlota haurà de decidirentre quedar-se amb en Flanagan, el seu nou amic especial, o amb en Koert, l’holandès del que està suposadament encara enamorada.
Aquest diari sobre sexe parla de molts temes comla regla, l'homosexualitat, els metodes anticonceptius, l’embaràs, les malalties de transmissió sexual, la violencia, etc., i està narrat en primera persona, per la Carlota.Recomano aquest llibre a nens d’entre 10 i 14 anys, ja que els podria ajudar molt a descobrir noves coses sobre la sexualitat i a resoldre dubtes, que en aquesta edat hi hamolts. L’informació que contè sobre el sexe és molt bàsica, i a nens majors els aborrira, encara que el triangle amoròs entre la Carlota, en Flanagan i en Koert és bastantinteressant.
Espero que us agradi, i que si sou joves i teniu dubtes o ganes d’aprendre més sobre el sexe us llegiu aquest llibre.
Una salutació, i gràcies per escoltar-me! vídeo
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Català Preguntes Video
  • català
  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català
  • Catalan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS