videojuegos

Páginas: 18 (4431 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2014
Índex
1. Motivació
2. Introducció
3. Definició de videojoc
4. Generes de videojocs
5. Empreses
6. Desenvolupadores

(Aquests dos punts següents són de la part pràctica que estem fent, al acabar un joc escriurem com l’hem fet, les funcions d’aquests programes i que els a semblat a diferents persones)

7. Creació d’un videojoc en RPG maker
8. Creació d’un videojoc en Gamer maker1. Motivació
Em escollit aquesta temàtica dels videojocs ja que som “gamers”, aquesta paraula anglesa fa referencia a aquelles persones que passen la major part del seu temps lliure jugant a videojocs i té un coneixement d’aquests superior a la resta de persones que juguen per entretenir-se, per això, al fer aquest treball derecerca podem ampliar el nostre coneixement sobre aquests

2. Introducció
En aquest treball de recerca veurem que son els videojocs i una mica de la seva historia a més de les diferents empreses i desenrotlladores. En la part pràctica farem dos jocs a partir de dos famosos programes de creació de videojocs, aquest programes son “RPG maker” i “Gamer maker” amb els quals demostrarem que qualsevolpersona pot fer un videojoc amb unes bases mínimes.

3. Definició i característiques dels videojoc
A partir de la paraula “joc” podem encaminar-nos cap a la definició de videojoc, segons l’Institut d’Estudis Catalans, un joc es un entreteniment amb regles determinades en el qual depenen de l’habilitat i la sort dels jugadors. Per tant, un videojoc, es un joc electrònic amb la funció deentretenir a les persones que el juguen.
Per poder jugar-los necessitem un dispositiu per carregar-los, aquest dispositiu pot ser una videoconsola, un mòbil, un ordinador o una tablet. Alguns d’aquest dispositius com la videoconsola, es necessita un comandament per poder-nos moure per el videojoc i en el cas de l’ordinador podem utilitzar segons al que estem jugant un comandament com en lesvideoconsoles, o bé el ratolí i el teclat.
PEGI (Pan European Game Information), s’encarrega de donar informacions essencials del videojoc corresponent per determinar l’edat recomanada per jugar-lo. PEGI s’utilitza en 26 nacions europees i altres 25 països no europeus.
Amb aquestes indicacions es mostren les edats corresponents per poder jugar a cert videojoc:Per els diferents continguts que ens podrem trobar en el videojoc ens podrem trobar aquestes indicacions:


Violència

Llenguatge
groller

Por

Sexe




Drogues

Discriminació

ApostesOnline







4. Gèneres
Els videojocs s’agrupen en diferents gèneres segons el tipus d’interacció entre el jugador i el personatge, l’ambientació del món i el seu sistema de joc.

Lluita: Els videojocs de lluita recreen combats entre dos personatges que poden ser controlats tant per el jugador com per la la IA (intel·ligència artificial). El jugador veu als combatents des de un puntde vista lateral.
Exemples: Tekken, Mortal Kombat, Street Fighter, Super Smash Bros i Soul Calibur.

Arcade: Els videojocs arcade es caracteritzen per una jugabilitat ràpida i senzilla. No precisen d’història i el seu objectiu sol ser aconseguir la major quantitat de punts.
Exemples: Pacman, Space Invaders i Asteroids.

Trets (Shooters): Es un gènere de videojoc que té com a característicacomú controlar a un personatge que porta un arma (generalment de foc) que pot ser disparada a voluntat.
Es classifiquen en: trets en primera persona o FPS (First Person Shooter) en els que la pantalla simula la visió dels ulls del personatge controlat pel jugador.
Exemples: Call of Duty, Battlefield, Killzone, Halo i Half-Life.
I trets en tercera persona, on el personatge es controlat des de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Videojuegos
  • los videojuegos
  • videojuegos
  • Los videojuegos
  • videojuegos
  • Los Videojuegos
  • Videojuegos
  • videojuegos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS