vinos

Páginas: 3 (572 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2014
MATÈRIA:

NOM: DATA:


Prova d'avaluació continuada: “La revolució del vi”


Qüestions a resoldre:

1- El vi pot considerar-se un producte tradicional, amb una llarga història ales seves esquenes que comporta en moltes ocasions a parlar fins i tot de la “cultura del vi”:
1.a) Quin tipus de necessitats considereu que satisfà aquest producte tradicional?.Creieu que són delmateix nivell les necessitats que satisfà un vi de taula de baix preu que les que satisfà un Matarromera Prestigi Pago de les Solanas? (Apliqueu la piràmide de necessitats de Maslow).
1.b) Analitzeules influències de la cultura i dels grups de referència sobre el consum de vi de denominació d'origen.
2- Visiteu la secció ¿qué vino eres?, en la pàgina web de Matarromera. Tenint en compte elcontingut d'aquesta secció, analitzeu les diferències individuals dels possibles consumidors de vi que ressalta aquesta àrea de la pàgina web.
3- Els vins ecològics i els vins sense alcohol deMatarromera són productes innovadors. Expliqueu els factors psicològics que poden facilitar el consum d'aquests productes i com es reforcen en el contingut d'algunes seccions de la seva pàgina web.

NOTAIMPORTANT: Totes les respostes i opinions han d'estar raonades i argumentades.















1. El vi, es mes que un simple producte per beure. Representa una historia , una culturauna manera de viure la vida, amb una llarga tradició. Una necessitat que cobreix es la sentir-se sa i cuidar-se, ja que el vi si es pren amb cura pot tenir gran beneficis per a la salut. Tambérepresenta un estatus un reconeixement per part de la gent, perquè beure vi, segons quin tipus de vi, esta ben vist i valorat, segons també a quin llocs i amb qui ho prens. Això es diria afiliació.a) Un vi de taula de baix preu com un Don Simón, representaria la necessitat de beure. A part perquè són vins de baixa qualitat, comparats amb altres com un dels grups Matarromera,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Vino
  • Vinos
  • Vinos
  • Vinos
  • Vino
  • Vinos
  • vinos
  • vinos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS