Visió del món dels personatges principals de crepúscle (la saga)

Páginas: 12 (2985 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2010
COM VIUEN EL MÓN ELS PERSONATJES

Personatges principals:

Isabella Marie Swan (Bella)

La Bella és el personatge principal i l’historia és narrada per ella. En tots els llibres (excepte en el quart que veurem més endavant) veiem el món de Meyer i les seves circumstàncies des de el punt de vista de la protagonista. El món de la Bella és, al començament, el d’una vida normal d’una noia de 17anys la qual els seus pares es van separar fa alguns anys i viu amb la seva mare i el marit d’aquesta.
Per circumstàncies del treball del seu padrastre ella decideix anar a viure amb el seu pare que viu en un altre estat, a Washington. La Bella passa a ser una noia que s’enfronta a un nou entorn amb gent completament diferent. Al trobar-se immersa en el món de l’irreal vampirisme l’accepta ambfacilitat ja que no ho veu com una amenaça i s’enamora d’un d’ells.
A partir d’aquest moment el seu món passa a ser un completament diferent, regit per un amor impossible i perillós. S’enfronta a tots els problemes derivats d’aquest nou món amb valentia i maduresa. Accepta les condicions de formar part del món vampíric, de formar part de la família Cullen I els ajuda en tot el que li és possible iposa la seva vida en risc per a demostrar-ho.

Per ella aquest nou món és alhora un regal, la sal a la seva anterior vida que era insípida, sense emocions, i un desafiament que la fa superar-se a ella mateixa en molts àmbits de la seva vida.

Per a la Bella l’ideal seria un món on els vampirs, els licantrops i els humans visquessin en harmonia però és conscient que per aconseguir un equilibrientre aquests han d’existir lleis i un coneixement dels límits de cadascun.

Bella Swan a l’adaptació cinematogràfica interpretada per Kristen Stewart.

Edward Anthony (Masen) Cullen

L’Edward va néixer al segle XX. De la seva anterior vida sabem que volia ser soldat, però l’epidèmia de la grip espanyola s’endugué primer al seu pare, i quan ell i la seva mare estigueren a punt de deixaraquest món, la seva mare li demanà al doctor Carlisle Cullen que el salvés. Aquest que apreciava a l’Edward com a un fill decidí salvar-li la vida i convertir-lo en el que ell era, un vampir.

Edward Cullen a l’adaptació cinematogràfica

Al principi l’Edward no suporta la dieta del doctor Cullen basada en animals, i per això decideix seguir elseu camí. Deu anys després de la seva conversió Edward es separa de Carlisle per a tenir una vida nòmada. Carlisle en cap moment intentà retenir-lo al seu costat. Li digué que fes el que trobes convenient, tot i això si decidia tornar algun dia al seu costat, el Carlisle estaria encantat de rebre’l.

L’Edward agraeix l’oferiment, però de totes maneres decideix marxar. Aquest prova la sanghumana, assassinant a persones “dolentes i criminals” (segons el seu criteri), que en la seva opinió aquests matarien a altres persones si ell no els parés, així no es perdria una vida humana bona i el món es lliuraria de criminals.

Al passar el temps l’Edward es cansa i decideix que ell no volia seguir essent un monstre (el que ell descriu com un “complexe de déu”, dient que el que mereix és lamort). Torna amb en Carlisle, que el rep de bona gana i aquest s’adapta a la dieta de sang d’animal.

Gairebé un segle passa fins que coneix a la nostra protagonista de la quan s’enamora. Sap que aquest amor és perillós, especialment per a ella, la Bella, però ambdós estan disposats a seguir-lo. El seu amor és dolç i perillós alhora. És aquest l’amor que qualsevol voldria sentir abans de morir.Al costat de la Bella, l’Edward es sent quasi “humà”. També és un noi voluble i misteriós, cosa que dificulta una mica més la seva relació.

D’altra banda, la família de l’Edward va fer un pacte amb els licantrops, dècades enrere, per així mantenir una pau en el territori d’ambdós clans.
El món de l’Edward a partir del primer llibre és un ple d’aventures i problemes que resoldre per salvar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Personatges principals mar i cel
  • El Mon Dels Cavallers
  • El mon dels morts a egipte
  • Visió Dominant Dels Objectes D’aprenentatge
  • Personatges principals Mar i Cel
  • visió schumpeteriana dels cícles
  • Caracterització Dels Personatges De Hamlet i De Madame Bovary. Literatura Universal I
  • Tirant Blanc: Analisi I Funció Dels Personatges Femenis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS