Vivir

Páginas: 3 (564 palabras) Publicado: 27 de enero de 2013
Bona tarda,
El cap de setmana es presentava molt interessant, ja que fèiem un desplaçament amb avió cap a Biarritz , un equip situat al 6e lloc de la classificació de la primera divisió francesa ijugàvem els vuitens de final de la copa francesa a partit únic per a poder accedir als quarts de final. El noisy le gran, es un equip de segona divisió ja que l’any anterior va baixar de categoria iaquest any ocupa el primer lloc de la classificació de la segona divisió amb moltíssimes opcions a pujar i així ho va fer demostrant que pot estar al nivell d’equips de primera divisió.
Vam sortir amig mati de orly ( parís ), on amb 50 minuts de vol ens presentàvem a Biarritz, a les 16 h arribàvem a l’hotel on descansàvem fins a les 19h que anàvem al pavelló. La tensió pujava, la pressió tambéja que es un repte molt gran jugar contra un equip d’una categoria superior.
A les 20:30 h de la tarda començava el partit, on jo formava part de l’equip inicial i treia la pilota des de el centre dela pista el Biarritz. Noisy amb dues jugades molt ben finalitzades amb 4 minuts ja guanyava per 0 – 2 gols, el Biarritz es veia sorprès pel nostre joc i la gran comunicació en defensa. Quan semblavaque noisy marcaria el tercer, va ser quan el Biarritz va marcar el primer gol desprès de fer un xut i aquest rebotes al pati d’un defensor desviant completament la trajectòria i fes gol en pròpiaporteria, 1-3, Nosaltres no ens arrugarem i fèiem el tercer gol de contra atac, però Biarritz amb un gran talent i grans jugadors, van aconseguir igualar a 3 – 3, amb dos jugades una de xut molt bencol·locat aprofitant la superioritat numèrica desprès que un jugador a la banqueta de noisy veies la targeta blava per protestar, i el tercer gol de fortuna en una pilota morta dins a l’àrea on el defensa iel porter no arriben a temps per allunyar-la. Tot seguit, treien la pilota del centre de la pista, noisy culmina una gran jugada i marca el que seria el 3 a 4 definitiu per finalitzar el primer...