Vídeo pac1

Páginas: 8 (1801 palabras) Publicado: 20 de marzo de 2012
Estudis d’ Informàtica, Multimèdia i Comunicació. Grau Multimèdia. Vídeo 2011-12 PAC01

Vídeo Prova d’ Avaluació Continuada 01 (PAC01) Pregunta 1
Durant les setmanes prèvies a la data límit del lliurament d’aquesta PAC, s’han hagut de treballar els 4 primers tutorials del Programa d’Aprenentatge de Premiere, on apareixen continguts com els que tot seguit es relacionen.

Idea, travelling,profunditat de camp, pla narratiu, escena, fora de camp, story line

Escriu un article per a una revista de divulgació, entre 10 i 15 línes, dirigit a un grup d’estudiants de vídeo que s’estan iniciant en aquest món de l’audiovisual, on apareguin tots aquests termes. Els pots relacionar com vulguis, però de manera coherent i argumentada, deixant en tot moment clar que se sap de què es parla i demanera comprensiva per als estudiants que tot just s’inicien en aquesta temàtica.

Vull parlar del primer clip que vaig elaborar. Vaig intentar pensar en un clip que no em portés massa complicació, i vaig optar per una idea dramàtica, una història on totes les escenes transcorrien dins una mateixa sala on diversos personatges debatien i s’enfrontaven per resoldre un crim succeït dins la mateixasala. Amb aquesta idea vaig posar-me a treballar amb el guió, començant amb un story-line, un esquema que en marqués clarament el plantejament del clip, el nus i el desenllaç, i a partir d’aquí ja vaig començar a concretar-ne tots els detalls. Al pensar en els tipus de plans i moviments de càmera en que voldria treballar em vaig adonar que m’hauria d’adaptar als meus recursos. Vaig agraïr disposard’una càmera amb gran angular ja que per treballar en un interior em permetria tenir un angle de cobertura més ampli i més profunditat de camp. I finalment, pel tractament dels plans vaig decidir que la major part del clip es mostrés des d’un pla estàtic de conjunt on es visualitzés gran part de la sala però que quedés sempre una zona fora de camp que l’espectador no arribés a veure mai, fet quedonaria joc tenint en compte el tipus de clip. També utilitzaria alguns plans narratius on es pogués mostrar les accions i moviments dels personatges, i alguns plans expressius com primers plans dels personatges, i aquests acompanyar-los, com a contraposició del pla estàtic, amb moviments de càmera com els tràvelings on la camera es desplaça, aconseguint així també moments de dinamisme i realisme.-1-

Estudis d’ Informàtica, Multimèdia i Comunicació. Grau Multimèdia. Vídeo 2011-12 PAC01

Pregunta 2
Observa el clip de vídeo que trobaràs en el següent enllaç i respon les següents preguntes.

http://www.youtube.com/watch?v=Yg3PEllMlyw
a) Quants plans (talls) observes al clip? El clip té 18 plans. b) Quin tipus de plans són els dos que van del 0:17 a 0:21 ? Quina funció creus queacompleix aquest pla en aquests 2 talls?

Tots dos plans són un primer pla de l’actriu amb els que se’ns mostra la seva expressió, i també els dos consten d’un petit tràveling d’aproximació amb el que simulen l’efecte d’introduir-se cap a dins el seu cap com es fa amb el curs de pilot. Al tractar els dos plans consecutius de la mateixa manera pel que fa a l’enquadrament, el moviment de lacàmera i el so, fa que l’especatdor entengui que els dos passen al mateix moment.

c) Comenta, en funció del moviment de càmera, quina tipologia de plans són els que van del segon 0:30 al 0:38.

Els tres plans tenen en comú el mateix tipus de moviment de la càmera, així que tots tres són tràvelings d’aproximació.

Pregunta 3
Al vídeo http://www.youtube.com/watch?v=Kp9knrC10PU, s'apliquen enalguna de les escenes algun tipus de vector direccional. Concreta el moment on apareix aquesta escena i comenta breument en què consisteix aquest vector direccional i la idea que pretén transmetre.

Es troba un vector direccional en el segon 0:13 del vídeo. El vector és una senyal de trànsit que avisa de perill de canvi de direcció. Es tracta d’un vector direccional ja que ens apunta clarament...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PAC1
  • Pac1
  • pac1
  • Pac1
  • Pac1
  • PAC1
  • PAC1
  • PAC1 TEAN

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS