washington

Páginas: 4 (948 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2013
The Washington Post és el major i més antic periòdic de Washington DC, la capital dels Estats Units. Va guanyar fama mundial a principis dels 70s, per la seva investigació sobre el cas Watergate,conduïda per Bob Woodward i Carl Bernstein, que va ocupar un paper important en la caiguda de Richard Nixon com a president. És generalment considerat un dels millors diaris nord-americans, juntament ambel New York Times, conegut pel seu reportatge general i cobertura internacional, i el Wall Street Journal, famós pel seu reportatge financer. El Post s'ha distingit pels seus reportatges sobre laCasa Blanca, el Congrés, i altres aspectes del govern nord-americà.
Per altra banda, a diferència del Times i el Journal, el Post es veu a si mateix com un periòdic estrictament regional, i no imprimeixuna edició nacional per a distribució més enllà de la Costa Est. La major part dels seus lectors són del Districte de Columbia, juntament amb els suburbis adinerats de Maryland i Virgínia.
Alsetembre del 2004, la seva circulació diària per terme mitjà era de 707.690 i la seva circulació dominical era 1.077.487, segons l'Audit Buró de Circulacions, fent-lo el cinquè periòdic més gran al país percirculació, després del New York Times, el Los Angeles Times, el Wall Street Journal i USA Today. Mentre que la seva circulació (com la de tots els diaris) ha anat en caiguda lenta, té una de lestaxes de penetració de mercat més altes de tots els diaris metropolitans.
Washington DC, formalment el Districte de Colúmbia i comunament coneguda com Washington, el Districte o simplement DC, és lacapital dels Estats Units d'Amèrica, fundada el 16 de juliol de 1790. És l'únic districte federal dels Estats Units. Es troba situada a la riba del riu Potomac, entre els estats de Virgínia i Maryland.La població de l'àrea metropolitana de Washington arriba als 4 milions d'habitants (i si s'hi inclouen els de Baltimore –tocant a Washington, però ja dintre de l'estat veí de Maryland– i la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Washington
  • washington
  • Washington
  • WASHINGTON
  • washington
  • Washington
  • Washington
  • Washington

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS